SPERRY UDLEJNING

DEN ELEGANTE SPERRY

Et unikt telt, som skaber en følelse af elegance med dets majestætiske toppe, det råhvide lærred og massive rå stolper i træ. Et perfekt hvidt lærred med højt til loftet, til at sætte sit eget personlige præg på –

ÆSTETIK

Et æstetisk og originalt telt, som skaber et lyst og elegant rum med smukke draperet linjer og nøjeovervejet materiale. Et håndlavet telt produceret med en kompromisløs tilgang til detaljer af sejldugs specialister i USA. Teltet stammer fra en familieejet virksomhed med rødder i sejlsporten, som siden 70’erne har produceret teltene med stor kærlighed. Med andre ord, et funktionelt og solidt telt produceret af fagfolk.

Teltene er 100% vandafvisende, og kan benyttes året rundt. Tilknytter vi en eller flere varmekilder i teltet, kommer ingen til at fryse. Ønsker I at holde festen i vintermånederne, er det dog vigtigt vi tager en snak omkring de forholdsregler der skal tages på aften. Snak med os omkring muligheden, og vi finder den bedste løsning til jeres behov.

 

3 SLAGS SPERRY

Når SPERRYEN udfolder sig i fuld format med sine smukke facetter, så gøres det med unægtelig stil og finesse. Teltet rummer en helt særlig æstetik, og må i den grad siges at have sine muligheder. Sammenlignet med vores store tipi, har vores største model af SPERRYEN en kapacitet op til 300 siddende gæster. Det skaber i den grad fest-muligheder. 

På nuværende tidspunkt råder vi over 3 forskellige størrelser af SPERRYEN. Alle har de hver hver deres individuelle muligheder, men den samme kompromisløse tilgang til kvalitet. Se plantegninger over teltet via vores priseksepler –

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I SPERRYEN?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om muligheder der er mht. gulv til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

KOMMER VI TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i telt. Lover vejrudsigten derfor kolde temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer SPERRYEN op. Til hyggen: Et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver sin plads at have en SPERRY stående, og hvis I ikke selv  har pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har lavet en liste over naturskønne lokationer spredt over hele Danmark, som vi kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Så langt skal I SLET ikke tænke, fordi vi sørger for at sætte ALT op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltene op og tager dem ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker, det skal stå.

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved