FJÄLLRÄVEN CLASSIC 2018

TIPI SOM MÅLSTREG

Fjällräven Classic 2018 er en rejse igennem smukt terræn – arrangeret af Fenix Outdoor.

Med stor passion og respekt for naturen inviterer Fjällräven årligt folk i alle aldre, og på tværs af landegrænser, til spektakulære trekking-ture rundt i hele verden: fra Hong Kong til USA. I juni måned 2018 lå valget på det smukke Svendborg på Sydfyn, til årets lokation for den danske udgave.

Luksustelte blev i den sammenhæng kontaktet og spurgt, om vi kunne hjælpe med at skabe nogle rolige og autentiske rammer, for de 700 deltagere, når de kom i mål ved Valdemars Slot efter en gåtur på 75 km over 3 dage. Vi sagde selvfølgelig “Ja” –

fjaellraeven
outdoor-arrangement

700 deltagere fra 16 forskellige lande startede ruten d. 28 juni 2018 i Falsled, hvorfra de fulgte den smukke Øhavssti til de afsluttede i Svendborg d. 30 juni 2018.

Ved målstregen stod 2x Stratus tipier møbleret med borde og bænke klar til at skabe rammerne for fejring af en vel genenmført Fjällräven Classic Denmark 2017 – Selvfølgelig inkl. livemusik, grillmad og bål. Nogle deltagere overnattede endnu en nat i Slotsparken, andre tog hjem med ømme fødder – Men alle med gode minder om et godt gennemført arrangement

friluftsliv-telte
telt-fest-fjaellraeven
outdoorteltfest-fyn

FJÄLLRÄVEN

Fjällräven er et svensk mærke, fra byen Örnsjöldsvik – et sted hvor bjergene møder skoven og havet. Det har eksisteret siden 1960 og produceret udendørs gear som i dag er meget anerkendt i hele verden. Deres gear er klassisk og derfor et tidsløst designs der er lavet af solide materialer i den bedste kvalitet. Deres friluftsgear er et funktionelt håndværk, som man kan have glæde af i mange år.

TIPI-BESKRIVELSE

Fenix Outdoor havde valgt følgende produkter til opsætningen:
3 x Stratus-telte – 27 x standard borde/bænkesæt

Venue: Svendborg
Billeder: Fenix Outdoor

SE OGSÅ