INTIMT BOHO-BRYLLUP I HAVEN

HAVE-ROMANTIK I TISVILDE

Er drømmen et intim bryllup i haven? Så er Simone & Mads’ fortryllende boho-chic bryllup i maj måned nok et drømmeeksempel på, hvordan det kan gøres (Se galleri her). Parret fortalte os, at deres drøm var at skabe en hyggelig, intim og romantisk oase i form af en afslappet, men uforglemmelig havefest. – Og lige præcis dét, var hvad både brudepar og gæster fik.

Parret valgte at blive gift i det smukke Tisvilde. Vielsen fandt sted i den fortryllende Tibirke Kirke, som efterfølgende også lagde have til både middag og fest. Stedet var intet mindre end magisk med udsigt til både sø og omkringliggende marker.

Receptionen blev afholdt i haven med blå himmel samt høj sol, hvor parret havde arrangeret afslappet selvbetjening af drikkevarer fra dispensere placeret i vores Grønne Horseboxbar.

MARKBLOMSTER, LEVENDE LYS & FUNKLENDE LYSKÆDER

Parrets ønske var en mere åben tipi, hvorfor vi valgte at bygge en gennemsigtig side på indgangspartiet, og derfra lod gæsterne nyde udsynet til den smukke kirkehave. Tipien var udstyret med glitrende lyskæder fra top til tå og hængende olielamper langs tipiens indgang. Parret valgte stole til deres 60 gæster.

De rå borde var elegant dækket med lyst keramik og suppleret med varme, naturfarvet toner i krystalglas fra A table story. Buketter af markblomster var løst bundet og placeret ved bordene sammen med små glas med stearinlys, som sammen med resten af rummet skabte en magisk og varm atmosfære.

Da solen gik ned, og stjernerne kom frem, var der bål i haven under åben himmel. Drinks blev shaket og skænket i Den Grønne Horseboxbar af profesionelle bartendere fra @Copenhagen Cocktail Academy, og kunne nydes i danseglade omgivelser i tipien, eller i varmen ved det knitrende bål.

I tipien var der fest og dans til den lyse morgen –

Et helt igennem fortryllende bryllup, som vi ser tilbage på med stor glæde.

Service & blomster fra A table story

Foto- og videograf & : Storybook Studio

TIPI-BESKRIVELSE

1 x Stratus-telt inkl. WallFlex

Modulgulv

1 x Bålsted inkl. gas

Lyskæder fra top til bund

10 x Borde

60 x Stole

20 x Olielamper

Jordspyd til olielamper

1 x Stort bålfad inkl. brænde

1 x Varmekanon inkl. brændstof

Den Grønne Horseboxbar

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved