CAMP FOODSTUDIO

TIPI-CAMP I DE FYNSKE SKOVE

Forestil jer at sidde midt ude i skoven efter en lang dag på jagt. Midt i naturen sidder I i en camp, hvor bordene boomer med friske råvarer, og maden simrer over de knitrende bål. Igennem dagen er der sørget for det hele: Fra morgenstunden er der arrangeret en let morgenmad, til frokost serveres der mad i ægte vildmands stil, og aftensmaden laver I i fællesskab over bål med en erfaren kok som guide.

Ovenstående er en mere eller mindre præcis beskrivelse af det koncept, som Foodstudio udbyder til jagt- og andre friluftsinteresserede. I fællesskab tager de deltagende på jagt i løbet af dagen, og spiser morgen, middag og aftensmad i tipi-campen. Et koncept der skaber associationer til Nak & Æd konceptet man kender fra DR.

 

outdoor-arrangement-telt
outdoor-arrangement-groensager
outdoor-mad

TIL MIDDAG MIDT I SKOVEN

Arrangementets exceptionelle rammer findes på nogle af landets flotteste godser og herregårde. I denne omgang fandt de forskellige arrangementer sted i hhv. november og januar måned midt i de dybe skove omkring Brahetrolleborg på Fyn. En ualmindelig smuk placering til en tipi; blandt skovbundes smukke, gyldne bøgeblade blade og træer i efterårets mange smukke nuancer – samt et sneklædt og helt fredfyldt landskab i vinterperioden.

Tipiens funktion i dette set-up var at danne rammerne for langbordet og tilhørende middage. Med en max. kapacitet pr. hold á 20 mand var vores mellem tipi ‘Cirrus‘ den helt rigtige løsning til arrangementet. Tipien var udsmykket med lyskæder, så da solen gik ned, og mørket indtog de dybe skove, var atmosfæren stadig i top. Borde og bænke-sæt var en selvfølge til setuppet, samt renskind som var lige i konceptets ånd.

baenk-renskind-telt
fasan-koed-outdoor-arrangement
nimbus-tipi-med-sider

TIPI-BESKRIVELSE

Foodstudio havde valgt følgende produkter til opsætningen:
1 x Cirrus-telt – 1 x Nimbus-telt + væg til Nimbus – Lyskæder – Tipi borde & bænke-sæt til 20 pers. – Renskind – Bålsted – Generator inkl. brændstof – Varmekanon inkl brændstof.

Fotograf: Foodstudio

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ