Showroom 2020

EN EKSTRAVAGANT 50 ÅRS FØDSELSDAG

1920'erne glam. Glitter, perler, Panama-hatte, lange satinhandsker, faconsyede veste og Charleston-kjoler. En glamouriøs hyldest til 1920’ernes kultur og æstetik - og ikke mindst et brag af en fest med både akrobatik, røg & dans involveret. En ekstravagant 50 års fødselsdag i unikke rammer. 

Tal om et gennemført og helstøbt arrangement. En tilbagevendende kunde af vores, Christina, fyldte rundt, og det skulle fejres med ordentlige maner ved deres private sommerhus i Vejle. Der blev bl.a. arrangeret akrobater, karikatur-tegner, champagnetårn og østersbuffet - og så er vi blot startet udenfor og ikke engang påbegyndt beskrivelsen af teltet indenfor & tilhørende fest-program.

I ægte 1920'er stil ankom alle gæster til arrangementet i passende Great Gatsby dresscode. Alle kvinder i perler, fjer & glitter. Alle mænd i formsyet jakkesæt, veste & sixpence. Ved ankomst blev der budt velkommen af bl.a. stylet akrobater på stylter & en karikaturtegner hvortil der blev serveret en overdådig østersbuffet, pindemadder på sølvbakker & bobler fra champagnetårn. Alt sammen samtidig med at gæsterne kunne nyde tonerne af live-jazz og et slag croket. 

Indenfor i teltet var den gennemførte røde tråd ikke til at glippe. Store vollumiøse dekorationer pr. bord med hvide fjer, og pantone-matchende blomster sat op imod den høje & dramatiske hvælving i vores 10 x 22 sperry, skabte et helt særegent rum. De runde borde var dækket i matchende hvide toner, og med et strejf af guld fra det eksklusive bestik, som gik igen i menu- & bordkort. Ikke en detalje var overladt til tilfældighederne.

Den runde bar, som var placeret lige ved indgangen, skabte et blinkfang uden lige med en stor smuk stedsegrøn dekoration hængende lige over. Et æstetisk omdrejningspunkt, som samtidig fungerede som et praktisk & logistisk punkt ift. opbevaring.

 

LIVE SHOW & FEST FYRVÆRKERI

En overdådig middag blev serveret, og i takt med at solen gik ned, og teltet forvandlede sig til et magisk & glødende univers, udfoldede aftenen sig med en række liveshows.

Burlesque, live trommer, live saxofonist, poledancer & til sidst et kæmpe fest-fyrværkeri. I baren blev der skænket classy cocktails i martiniglas, og til de ekstra festglade var der arrangeret shotmaskine forklædt som en overdådig isskulptur inkl. navne ingravering (Tal igen om en gennemført fest...)

TELT BESKRIVELSE

Opdækning til 70 personer
50 års fødselsdag, Vejle 2021

•  1 x Sperry 10 x 22 inkl. gulvtæpper

•  Klassiske lyskæder

•  9 x Runde borde & 70 x Cross Back Chairs m/hynde

•  Den Runde Bar m/Blomsterring Ø300

•  Dansegulv

•  2 x Varmekanon inkl. brændstof

•  Allé m/tæpper ned til teltet

•  Den Grå Horseboxbar

LEVERANDØRER

Telt, møbler, lyssætning: Luksustelte
Venue: Privat i Vejle
Fotograf: XX
Performers & dansere: Pivot
Blomster og service: XX
Catering: XX
Cocktails: XX

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ

SE OGSÅ