Luksustelte

LANDLIG MASTETELT ELEGANCE

Karen Helene & Kai’s sensommerbryllup var i uhyre elegante og fantastiske omgivelser blandt kornmarker på Langeland – ægte landlig mastetelt elegance. “Det klassiske” kombineret med en varm & bred farvepalette, blev en naturlig reference i udsmykning af borde og dekoration – og generelt inkorporeret som en rød tråd i udtrykket for hele dagen. Enkel – Farvesprudlende & uhyre elegant.
Opdækningen i teltet var meget velovervejet, sådan så den fungerede med Masteteltets elegante hvide lærred med klassiske runde borde dækket med hvide duge og tilføjet et smukt farvevalg i form af blomster og stearinlys (bl.a. med reference til parrets bryllupsinvitationer). Ingen detaljer var overladt til tilfældighederne. Servicen var i smukke afdæmpede toner med enkle krystalglas. En enkel opdækning, men med et kompromisløst fokus på kvalitet og æstetik. Det var vigtigt for parret at handle så lokalt som muligt, så derfor var al mad og øl købt på Langeland. Balloner, sodavand og diverse kølevogne etc. blev lejet i Svendborg, og der var vin fra Odense.

 

smuk-teltfest

BESKRIVELSE

MASTETELT 14 x 26 M.

 

Opdækning til 160 personer
Bryllup, Langeland

•  14×26 m Mastetelt m/vimpler inkl. modulgulv

•  Klassiske lyskæder & Diskokugle

•  19 x Runde borde m/ 160 x Crossback chairs

•  Rund bar m/1 x Blomstering (Ø300 cm)

•  Lyskæde allé m/gulvtæpper

Fotograf Anders Dalsgaard
Service fra Tablesetting / Tableisme / S’vineriet vinapotek / Bybit
Blomster fra Lille Frøken Flora
Balloner i haven: Hey Events
Grafik af Gny My – Trykt af Ink Saloon

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

BRYLLUPSINVITATIONER

Smukke bryllupsinvitationer er ofte en vigtig del af bryllupsforberedelserne. Invitationen fungerer ikke kun som et praktisk redskab til at informere gæsterne om de praktiske detaljer vedrørende brylluppet, såsom dato, tid og sted, men den kan også give et førstehåndsindtryk af bryllupsstilen og stemningen. En smuk invitationen er ofte det første, gæsterne ser i forbindelse med brylluppet. En smuk og omhyggeligt designet invitation kan skabe spænding og forventning om den kommende begivenhed. Invitationen kan afspejle bryllupsstemningen og temaet. Fx. kan farver, skrifttyper og grafik bruges til at kommunikere det formelle eller afslappede, traditionelle eller moderne, elegante eller festlige tema for brylluppet. Smukke bryllupsinvitationer giver brudeparret mulighed for at tilføje et personligt præg. Dette kan omfatte valget af farver, billeder eller illustrationer, der repræsenterer brudeparrets unikke forhold og personligheder. Invitationen kan også hjælpe med at gøre gæsterne klar til hvad de kan forvente i fht. dresscode, formelhed og andre detaljer. Dette kan være særlig vigtigt, hvis brylluppet har en speciel tematik eller specifikke krav. En særlig og smuk invitation kan også fungere som en erindringsgenstand. Mange par vælger at gemme deres invitation som en souvenir fra den store dag.
Selvom smukke bryllupsinvitationer kan være betydningsfulde for mange par, er det vigtigt at huske, at prioriteringer varierer, og nogle par kan fokusere mere på andre aspekter af bryllupsforberedelserne. Det vigtigste er at vælge en stil, der passer til brudeparrets præferencer og afspejler den kommende begivenheds karakter.