CAMP FOODSTUDIO

NAK & ÆD I TIPI

Forestil jer at sidde midt ude i skoven efter en lang dag på jagt. Midt i naturen sidder I i en camp, hvor bordene boomer med friske råvarer, og maden simrer over de knitrende bål. Igennem dagen er der sørget for det hele: Fra morgenstunden er der arrangeret en let morgenmad, en frokost i ægte Nak & Æd stil, og aftensmaden laver I i fællesskab over bål med en erfaren kok som guide.

Ovenstående er en mere eller mindre præcis beskrivelse af det koncept, som Foodstudio udbyder til jagt- og andre friluftsinteresserede. Konceptet er, som man kender det fra Nak & Æd programmerne på DR, men med et ekstra twist af luksuriøsitet.

TIL MIDDAG MIDT I SKOVEN

Arrangementets exceptionelle rammer findes på nogle af landets flotteste godser og herregårde. I denne omgang fandt de forskellige arrangementer sted i hhv. november og januar måned midt i de dybe skove omkring Brahetrolleborg på Fyn. En ualmindelig smuk placering til en tipi; blandt skovbundes smukke, gyldne bøgeblade blade og træer i efterårets mange smukke nuancer – samt et sneklædt og helt fredfyldt landskab i vinterperioden.

Tipiens funktion i dette set-up var at danne rammerne for langbordet og tilhørende middage. Med en max. kapacitet pr. hold á 20 mand var vores mellem tipi ‘Cirrus‘ den helt rigtige løsning til arrangementet. Tipien var udsmykket med lyskæder, så da solen gik ned, og mørket indtog de dybe skove, var atmosfæren stadig i top. Borde og bænke-sæt var en selvfølge til setuppet, samt renskind som var lige i nak og æd-ånden.

Billeder af: 

Foodstudio

TIPI-BESKRIVELSE

1 x Cirrus-telt

1 x Nimbus-telt + væg til Nimbus

Lyskæder

Tipi borde & bænke-sæt til 20 pers.

Renskind

Bålsted

Generator inkl. brændstof

Varmekanon inkl brændstof

 

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved