LANDIDYL I SKÅNE
• MALU & CASPER, AUGUST 2017, 120 personer •

ROMANTIK I DEN SVENSKE NATUR

Vi husker tydeligt de 3 første gange vi mødte Malu & Casper – Vi var med som udstillere på diverse messer på Sjælland, og igennem 2 år havde vi fornøjelsen af parret over 3 forskellige messer. Parret sad typisk bagerst på en af vores bænke, og lignede nogle der blot skulle have lov til at drømme sig langt væk i det univers de befandt sig i – Så det lod vi dem gøre…

2 år efter hørte vi fra dem igen – Den store dag skulle stå, og august 2017 havde vi endnu engang glædeligt gensyn med Malu & Casper.

Casper er svensk. Malu er dansk – Så hvilket bedre sted at holde et bryllup end i det som tidligere er dansk, men nu er svensk? Nemlig i den utrolig idylliske og smukke Skåne region i Sverige. Nærmere betegnet Jonstorp. En lille idyllisk by 30 km nord for Helsingborg.

MED PANORAMAUDSIGT UD OVER DE SVENSKE MARKER

Med en gæsteliste på 120 personer, krævede rammerne en sammenbygning af 3x Stratus-tipier. Vi åbnede 2 af siderne op og påmønstrede gennenmsigtige sider, og skabte en panorama udsigt til det smukke skånske landskab. Som indgangsparti placerede vi 1x Nimbus, som både fungerede som overdækning til velkomstdrink samt overdækning til rygerne senere på aften.

MINIMALISME, HVIDE NUANCER & LIDT VILDT…

Rummet, vi sammen skabte indenfor i tipierne, var både elegant, personlig og afslappet. Glimtrende lyskæder højt hængende, levende lys og et åbent ildsted var med til at skabe et levende og varmt rum. Opdækningen var minimalistisk afstemt og uhyre elegant på en nordisk måde; Bordene var dækket med en rå-hvid dug med service af hvide nuancer, klare krystralglas og guldbestik til at forhøje elegancen. Med nøjeovervejet borddekorationer iform af tørrede blomster og hestefigurer, reflekterede opdækningen ikke kun det smukke omkringliggende landskab – men også brudeparrets personlige relation til naturen og vilde heste.

Alt i alt et magisk bryllup, som vi kigger tilbage på med stor fornøjelse.

Fotograf: @Storybookstudio

TIPIBESKRIVELSE

3 x Stratus i trekantsformation inkl. wallflex

1 x Nimbus til foran hovedindgang (Velkomstdrink & rygeområde)

Gulvtæpper

Dansegulv

Bålsted inkl. gas

Lyskæder fra top til bund

20 borde

120 stole

Luksustelte V/MyMax Group • CVR 33597584 • Telefon:  (+45) 60 226 226 • Mail: info@luksustelte.dk