INTIMT BOHO-BRYLLUP I HAVEN
• SIMONE & MADS, MAJ 2018 •

HAVE-ROMANTIK I TISVILDE

Er drømmen et intim bryllup i haven? Så er Simone & Mads’ fortryllende boho-chic bryllup i maj måned, nok et drømme-eksempel på hvordan det kan gøres.  Parrets fortalte os, at deres drøm var at skabe en hyggelig, intim og romantisk oase, i form af en afslappet men uforglemmelig havefest – Og lige præcis dét, var hvad både brudepar samt gæster fik.

Parret valgte at blive gift i det smukke Tisvilde. Vielsen fandt sted i den fortryllende Tibirke Kirke, som efterfølgende også lagde have til både middag og fest. Stedet var intet mindre end magisk med udsigt til både sø og omkringliggende marker.

Receptionen blev afholdt i haven med blå himmel samt høj sol, hvor parret havde arrangeret afslappet selvbetejning i drikkevarer, fra dispensere placeret i baren på vores Grønne Horseboxbar.

MARKBLOMSTER, LEVENDE LYS & LYSKÆDER

Parrets ønske var en mere åben tipi, hvorfor vi valgte at bygge en gennemsigtig side på indgangspartiet, og derfra lod gæsterne nyde udsynet til den smukke kirke-have. Tipien var udstyrret med glimtrende lyskæder fra top til tå og hængende olielamper langs tipiens indgang. Parret valgte stole til deres total 60 gæster. 

De rå borde var elegant dækket med lyst keramik, og brudt med varme naturfarvet toner i krystalglas fra @atablestory. Buketter af markblomster var løst bundet og placeret ved bordene sammen med små glas af stearinlys, som sammen med resten af rummet skabte en magisk og varm atmosfære.

Da solen gik ned, og stjernerne kom frem var der bål i haven under åben himmel, hvor drinks enten kunne nydes i danseglade omgivelser i tipi, eller i knitrende lyde og i varmen af bålet. I tipien var der fest og dans til den lyse morgen – 

Et helt igennem fortryllende bryllup, som vi ser tilbage på med stor glæde.

Fotograf: @Storybookstudio

TIPIBESKRIVELSE

1 x Stratus inkl. wallflex

Modulgulv

Bålsted inkl. gas

Lyskæder fra top til bund

10 borde

60 stole

20 olielamper

Jordspyd til olielamper

1 x Stort bålfad inkl. brænde

1 x Varmekanon inkl. brændstof

Den Grønne Horseboxbar

Luksustelte V/MyMax Group • CVR 33597584 • Telefon:  (+45) 60 226 226 • Mail: info@luksustelte.dk