10x22 SPERRY

DEN MELLEM SPERRY

Sperry 10×22 teltet er vores mellem Sperry og ideel til 70-110 siddende gæster. Teltet bliver som standard leveret med påmønstret sider hvoraf 50% beklædes med dug & 50% vindue. Alle sider kan rulles op i fag á 3 eller 6m. Klik på galleriet nedenfor, og se flere eksempler af opsætninger med 10 x 22m Sperry  –

ALT DET PRAKTISKE

Dette Sperry telt måler 10 x 22m og opsættes med tre smukke center pæle i træ, som giver en unik mulighed for højt hængende dekorationer igennem hele teltet. Vores Sperry 10 x 22m er velegnet til 70-110 siddende gæster – eller en stående begivenhed med op til 235 gæster.

Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af 10 x 22 m Sperryen. 

KAPACITET

70-110 personer (Siddende)

235 personer (Stående)

AREAL

194 kvm.

(Overdækket areal)

MÅL

B10 x L22 m

H6,7 m

MULIGHEDER

Kan benyttes med/uden sider

Kan benyttes med catering telt

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der passer til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

VI KOMMER TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i et telt. Lover vejrudsigten derfor lave temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer teltet op. Til hyggen: Lyskæder og et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver plads at have et telt stående, og har I ikke selv pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har udarbejdet en liste over naturskønne lokationer i Danmark, som vi i den grad kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Det skal I ikke tænke på, for vi sørger for at sætte alt op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltet op og tager det ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker det placeret.

HAR DU OGSÅ SET?