CIRRUS

DEN MELLEM-STORE TIPI

Cirrus teltet er en mellemstor tipi til 35-40 personer. Teltet har faste sider og mulighed for én stor åbning. Den “lille” fest kan dermed også holdes i et af vores skønne telte. Cirrus teltet fungerer også perfekt som “dansetelt” eller lounge-område, når det bliver bygget sammen med en Stratus-tipi.
ALT DET PRAKTISKE

Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af Cirrus tipien. Vi gør opmærksom på, at nedenstående oplysninger gælder for 1 x Cirrus tipi.

KAPACITET

40 pers. v/8 pers. pr. bord

30 pers. v/6 pers. pr. bord

AREAL

49 kvm (siderne nede)

v/1x Cirrus-telt

MÅL

Ø8,25 m (siderne nede)

6,1 m (højde)

MULIGHEDER

Wallflex IKKE muligt

Sammenkobling med Stratus

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om muligheder der er mht. gulv til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

KOMMER VI TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i en tipi. Lover vejrudsigten derfor kolde temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer tipien op. Til hyggen: Et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver sin plads at have en tipi stående, og hvis I ikke selv  har pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har lavet en liste over naturskønne lokationer spredt over hele Danmark, som vi kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Så langt skal I SLET ikke tænke, fordi vi sørger for at sætte ALT op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltene op og tager dem ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker, det skal stå.

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved