MØBELUDLEJNING

UNIKKE MØBLER

Uanset om mediet er træ, glas, metal eller tekstiler, så adskiller håndlavet produkter sig fra den masseproducerede mængde med overlegen kvalitet, detaljer og originalitet. Alle produkter i Luksustelte er valgt med stor omhu og med et skarpt øje for høj æstetik og solid kvalitet.

DEN RUNDE BAR

Den runde bar er bygget i et kvalitetsbevidst materialevalg, og er skabt med æstetik for øje samt funktionelle detaljer, som gør det muligt at dele baren op i mindre moduler ift. jeres behov. Det betyder at baren både kan bruges til intime middage og storslåede fester –

Vi udlejer baren som hhv. RUND BAR (1/1) – HALV RUND BAR (1/2) – BAR MODUL (1/6)
Baren udlejer vi både seperat – eller som en del af en samlet teltopsætning. 

AFLANGE BORDE

BÅLFAD  Ø80

TRÆ   BÆNKE

KLAP STOLE

EKSKLUSIV COCKTAIL AFTALE

Alle vores barløsninger udlejes excl. drikkevarer og bartender, men ønsker I sublime cocktails lavet af proffesionele bartendere – så vil vi til enhver tid anbefale Emil fra Vang & Bar. Til alle kunder, som booker en af vores barløsninger, tilbyder Vang&Bar en eksklusiv rabat på deres forskellige cocktail-pakker. Ved booking af enten vores Horseboxbar eller Den Runde Bar, tilbydes der hhv. 20% rabat på longdrink-pakken og 15% rabat på cocktail-pakken.

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved