TIPIER TIL OUTDOOR RACE

TIPIER TIL OUTDOOR RACE

Årets Fjällräven Classic Denmark fandt sted i juli 2023 på Sydfyn. Arrangementet er en næsten 75 km lang vandretur, som byder på smuk natur og imponerende bygninger. På turen kommer man bl.a. forbi slotte, herregårde, møller og kirker, samt bølgende grønne landskaber og en idyllisk sydfynsk kystlinje.
Bag arrangementet står Fenix Outdoor, der har stor erfaring, samt passion og respekt for naturen.

Fjällräven Classic startede i det nordlige Sverige tilbage i 2005, og det første i Danmark foregik i 2014.
Udover arrangementer i Sverige og Danmark, har Fjällräven Classic også været i Skotland, Colorado (USA), Sydkorea og Tyskland i 2023.
I Danmark foregår overnatningen i camps på ruten – hvilket er lidt anderledes end i Sverige da de har allemandsret (retten til at færdes og overnatte næsten overalt med respekt for landes natur).  Disse camps summer altid af liv om aftenen.

Luksustelte har været med til arrangementet før, og hjalp igen med at skabe nogle rolige og autentiske rammer for deltagerne.

classic-fjallraven-fjaellraeven2023-outdoor-race

Det var det skønne område omkring Bjørnemose Gods der igen lagde grund til afslutningen af Fjällräven Classic Denmark.

På plænen foran stod 4x Stratus tipier, møbleret med borde og bænke. Disse skabte en stemning med mad og bål helt ur til den sydfynkse kystlinje. Omkring tipierne havde deltagerne sat deres egne telte op, hvilket var med til at skabe stemning fra deltagerne.

classic-fjallraven-fjaellraeven2023-outdoor-race

BJØRNEMOSE GODS

Oprindeligt var Bjørnemose en bondegård. Gården har flere gange gennem tiden tilhørt Kronen, og dens historie har været præget af skiftende ejere, der ikke havde gården som deres primære besiddelse.

Hovedbygningen var oprindeligt et tofløjet anlæg som blev opført fra 1754 – 1756, og tilbygget i 1854. Det var efter Erik Carl Bille Brahes overtagelse af herregården. Hovedbygningen brændte desværre i januar 2021, men er heldigvis genopført.
Bjørnemose Gods er på 165 ha.

classic-fjallraven-fjaellraeven2023-outdoor-race

TIPI-BESKRIVELSE

Fenix Outdoor havde valgt følgende produkter til opsætningen:
3 x Stratus-telte
Lyskæder Top-Til-tå
27 x Tipi borde / bænkesæt

Arrangement: Fjällräven Classic Denmark
Venue: Bjørnemose Gods
Billeder & Planlægning: Fenix Outdoor

SE OGSÅ