STRATUS

DEN FLEKSIBLE TIPI
Stratus er vores mest fleksible tipi. Stratus-tipiens sider kan rejses op, så man kan nyde udsigten indefra.
Når alle sider er oppe, øges det dækkede areal fra 83 kvm til 132 kvm. Åbnings-funktionen gør det også muligt at bygge tipierne sammen, således at der bliver skabt ét stort rum. Med andre ord: Vi kan altså lave teltopsætninger til selv de største arrangementer – det er blot et spørgsmål om antal tipier, der skal sammenkobles.
ALT DET PRAKTISKE
Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af Stratus tipien. Vi gør ekstra opmærksom på, at nedenstående oplysninger gælder for 1 x Stratus tipi. Ved sammenkobling af flere tipier, skal der tages forbehold for, at disse mål varierer afhængig af antal tipier samt tipitype.

KAPACITET

72 pers. v/8 pers. pr. bord

54 pers. v/6 pers. pr. bord

128 pers. stående (Max)

AREAL

83 kvm (siderne nede)

132 kvm (siderne oppe)

V/1x Stratus-telt

MÅL

Ø10,3 m (siderne nede)

Ø13,0 m (siderne oppe)

7,4 m (højde)

MULIGHEDER

Wallflex sider/åbninger

Sammenkobling med Stratus

eller Cirrus tipier

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om muligheder der er mht. gulv til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

KOMMER VI TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i en tipi. Lover vejrudsigten derfor kolde temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer tipien op. Til hyggen: Et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver sin plads at have en tipi stående, og hvis I ikke selv  har pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har lavet en liste over naturskønne lokationer spredt over hele Danmark, som vi kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Så langt skal I SLET ikke tænke, fordi vi sørger for at sætte ALT op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltene op og tager dem ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker, det skal stå.

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved