STRATUS

DEN FLEKSIBLE TIPI

Stratus-tipien er den største af alle vores tipier og udgør rygraden i de fleste tipi-opsætninger. Hver Stratus-tipi har en kapacitet til op imod 72 siddende personer og 128 stående personer. Stratus-tipien er samtidig vores mest fleksible tipi. Alle tipiens sider kan rejses op – og enten gøre arealet større ved at tilkoble flere tipier – eller alternativt lukke tipien til med vægpaneler iform af WallFlex. 

ALT DET PRAKTISKE

Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af Stratus tipien. Vi gør opmærksom på, at nedenstående oplysninger gælder for 1 x Stratus tipi. Ved sammenkobling af flere tipier skal der tages forbehold for, at målene varierer afhængig af antal tipier samt tipitype.

KAPACITET

72 pers.

v/9x borde bænke-sæt

128 pers. stående (max)

AREAL

83 kvm (siderne nede)

132 kvm (siderne oppe)

V/1x Stratus-telt

MÅL

Ø10,3 m (siderne nede)

Ø13,0 m (siderne oppe)

H7,4 m (højde)

MULIGHEDER

WallFlex vægpaneler

Sammenkobling med Stratus

eller Cirrus-tipier

partytelte-cirkustelte
koncert-i-tipitelt-luksustelte
rund-foedselsdag-telt-luksustelte
stratus-tipi-telt-udlejning

VÆGPANELER TIL STRATUS

Vægpaneler med og uden vinduer til Stratus-tipien. En af de helt store fordele ved Stratus tipien er teltets fleksibiltet i forhold til at kunne åbnes hvor der er behov for det. Takket være en udvidelseskiler, som er syet ind i dugen, kan vi løfte teltets sidder op så det danner en “hekse hat”. Det er bl.a. også denne fleksibilitet vi bruger når vi bygger flere telte sammen, ved at lade dugene overlappe hinanden.

Med WallFlex bygger vi en væg på den opslået tipi, som følger kanten rundt. Det resulterer i flere kvadratmeter til teltet, og man skal samtidig ikke bekymre sig om vind og vejr, da hvert panel har sin egen lukning. De lodrette vægpaneler giver samtidig en bedre indgang til teltet, og fungerer perfekt som entré. Vi tilbyder to forskellige WallFlex løsninger, hhv. som Window og Canvas

Vægsystemet kan fuldstændig ændre et enkelt telt, samtidig med at der bliver ekstra plads, da ét felt alene kan øge pladsen med 28%. Kombinerer man Stratus-tipien med en WallFlex, så kan man virkelig skabe et overdådigt rum med en praktisk front, god udsigt og fantastisk lysindfald.

tipitelte-til-fester-luksustelte
telte-bryllup-middagsfest-luksustelte
havefest-telt-luksustelte
Luksustelte

OPLEV STRATUS MAGIEN

En Tipi eller Sperry kan noget helt andet, end hvad et traditionelt udlejningstelt kan. Simpelt dekoreret med funklende lyskæder hængende igennem rummet, vil forvandle teltet til et helt igennem magisk rum itakt med solen går ned. 

Teltenes kompromisløse design kombineret med en glødende beslyning, vil skabe en helt særlig & jordnær stemning, som mærkes med det samme, når man træder ind. Mærk selv forvandlingen fra dag til aften ved at swipe pilene fra højre-til-venstre.

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der passer til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

VI KOMMER TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i et telt. Lover vejrudsigten derfor lave temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer teltet op. Til hyggen: Lyskæder og et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver plads at have et telt stående, og har I ikke selv pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har udarbejdet en liste over naturskønne lokationer i Danmark, som vi i den grad kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Det skal I ikke tænke på, for vi sørger for at sætte alt op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltet op og tager det ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker det placeret.

Stratus M/WALLFLEX

magisk-telt-bryllup
foedselsdagsfest-i-telt-i-efteraars-toner
elegant-sommer-bryllup-i-naturlige-omgivelser
elegant-bryllup-i-tipi-telte

Stratus M/CIRRUS TILKOBLING

teltbryllup-baghaven-luksustelte
teltmagi-luksustelte
havebryllup-med-smuk-pynt
bryllupsfest-tipitelt-luksustelte

HAR DU OGSÅ SET?

cirrus-tipi-Luksustelte
nimbus-tipi-Luksustelte