Luksustelte

MARROKANSK HYLDEST VED TELTFEST

I egen baghave havde Jannie & Tomas inviterede 84 gæster til vielse og bryllups fest. Ceremonien fandt sted på terrassen med fin stoleopsætning og efterfølgende reception. Middag & fest blev afholdt i en Stratus tipi med Cirrus tilkobling & WallFlex. I alverdens farver & med stærke marrokanske toner, havde parret dækket op ved lang borde og arrangeret middagen iform af en overdådig og farverig buffet med alt hvad hjertet kunne begære. Bombastiske paella fade, farvefulde salater og et dusin små stenskåle med tzatziki og andet godt. Gennemgående var ønsket jordnært og farver, så bl.a. istedet for klassiske modulgulv – havde parret selv arrangeret ægte mellemøstlige tæpper til gulvet.

bryllupsfest-tipitelt-luksustelte1

BESKRIVELSE

Stratus m/Cirrus tilkobling

Opdækning til 84 personer
Bryllup, Greve i juni

•  Stratus tipi m/Cirrus tilkobling & WallFlex Window

•  Lyskæder Top-til-tå

•  14 x Tipi borde m/ 84 x Crossback chairs inkl. hynder

 Buet bar (2 moduler)

•  Gasbålsted inkl. gas

 

Private fotos via brudeparret.

Klik på galleriet nedenfor og se billeder af telt-opsætningen udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTFEST MED ET INTERNATIONAL TOUCH 

Det er ikke første gang, at et par med forskellige nationaliteter vælger at holde fest i vores telte. Det touch der kan komme fra en anden kultur – kan virkelig være med til at give en utrolig fin og her farverig stemning. Mixet mellem den nordiske smag og en fx. varm kultur som med den marokkanske kan give en hel unik teltfest. Marokkansk mad er drevet af interaktioner og udvekslinger med mange kulturer og nationer gennem århundrede år. Det marokkanske køkken er ofte en blanding af berbiske, andalusiske, middelhavskøkken og det arabiske køkken. Maden er kendt for at se indbydende ud – utrolig farverig med masser af grønt og frugt. Her er et par opskrifter fra det eksotiske køkken.
Gulvtæpperne med det mellemøstlige look passer utrolig godt ind i vores teltes univers. Disse kan lejes ved en af vores samarbejdspartnere – Eventrental – som også har planter, Chesterfield sofaer mm. Dette blev benyttet ved et Kobberbryllupteltfest – som kan ses i vores galleri.