Luksustelte

BRYLLUPSTELT I LANDLIGE OMGIVELSER

Vores smukke mastetelt var bryllupstelt i landlige omgivelser ved Sonnerupgaard Gods ved Hvalsø midt på Sjælland. Brylluppet var et forårsbryllup i maj måned – hvor alting lige var sprunget ud og var den skønneste grønne farve. I det smukke telt var der dækket op på runde borde med de klassiske cross back chairs omkring. På stolene lå vores grå hynder, som giver en bedre siddekomfort – hvilket er vigtigt især ved længerevarende aftener, som de fleste bryllupsfester er. Bordene var dækket med rosa og grønne vinglas, guld bestik og blomstrede tallerkener – samt blomster fra A Table Story – alt med en skøn forårs glød, hvilket passede utrolig smukt ind i Sonnerupgaards omkringliggende natur. I Masteteltet hang en dekoring på Ø2m. som skabte en skøn stemning af romantik og elegance.

udlejningstelt-til-bryllup

BESKRIVELSE

Mastetelt 10×15 m.

 

Med plads til 70 personer
Bryllups-arrangement ved Sonnerupgaard ved Hvalsø

 

•  Mastetelt 10x15m.

•  Klassiske lyskæder

•  9x Runde borde

•  70x Cross Back Chairs

•  Hynder

•  Dekoring Ø2 m.

•  Modulgulv

•  Varmekanon

 

 

Venue: Sonnerupgaard

Planlægning og Styling: A Day 2 Remember

Blomster & Service: A Table Story

Fotograf: Schmidt Photo

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

BRYLLUP I TELT VED SONNERUPGAARD GODS

Sonnerupgaard Gods er en historisk herregård ved Hvalsø på Sjælland. Godset er kendt for sin naturskønne beliggenhed, charmerende bygninger og alsidige faciliteter, der gør det til en populær destination for bryllupper, konferencer og andre arrangementer.
Sonnerupgaard Gods har en lang historie, der går tilbage til middelalderen. Gården blev første gang nævnt i historiske dokumenter i 1341. Gennem århundrederne har godset været ejet af forskellige adelsfamilier, der har præget stedets arkitektur og landskab. De nuværende bygninger stammer hovedsageligt fra det 19. århundrede og er blevet omhyggeligt restaureret for at bevare deres historiske charme.
Sonnerupgaard Gods tilbyder en bred vifte af faciliteter, som gør det til et ideelt sted for forskellige typer arrangementer, og her er også medregnet deres grønne område – hvor der bl.a. kan stå telte fra Luksustelte. Det er også muligt at få overnatning – fx. til ens gæster. Sonnerupgaard har også professionelle bryllupsplanlæggere til rådighed – som kan hjælpe med at arrangere alt fra blomsterdekorationer til menuvalg, så dagen bliver helt perfekt.
Sonnerupgaard gods er omgivet af en smuk park med gamle træer, søer og velplejede haver. De naturskønne omgivelser giver gæsterne mulighed for at nyde roen i den nærliggende skov med en gå eller cykeltur.

En godsbetegnelse refererer ofte til både jorden og bygningerne på ejendommen, som kan inkludere hovedbygningen (ofte kaldet hovedgård eller herregård), avlsbygninger, stalde, lader og andre økonomibygninger samt de tilhørende marker, skove og anden jord.