OM LUKSUSTELTE

HOLDET BAG LUKSUSTELTE

Hvis man kan skabe de perfekte rammer, kan man skabe den perfekte fest. I Luksustelte brænder vi for mere end blot udlejning af teltløsninger. Vi brænder for at skabe den enkelte fest helt igennem unik og magisk, ved at tilbyde unikke telte. Vi har siden 2015 dedikeret os til at skabe unikke rammer til festlige anledninger, og vi skaber ikke blot lokalet,  vi skaber hele rammen. Vi tilbyder løsninger, som skaber et velfungerende og magisk rum.

ET DEDIKERET TEAM

Luksustelte blev re-etableret i 2015 af ægteparret Trine og Peter Vilhelmsen, og siden har Luksustelte-familien kun vokset sig større og større. Peter begyndte med udlejning af tipitelte allerede i 2010 primært i og omkring København. Siden hen har Peter og Trine udviklet konceptet i eget regi, og de tilbyder nu deres telte til en lang række arrangementer over hele Sjælland, Fyn, Jylland og øerne.

Luksustelte gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det allerbedste, og derfor har vi blandt andet også sparring med vores internationale kollegaer, som vi møder på kryds og tværs af landegrænser og udveksler erfaringer og ideer. 

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved