OM LUKSUSTELTE - SKANDINAVIENS STØRSTE

SKANDINAVIENS STØRSTE 

Hos Luksustelte – Skandinaviens største – er vores vision at skabe ekstraordinære rammer til dem, som ønsker at afholde et eksklusivt event i telt – og derfor er den magiske tipi og den elegante Mastetelt mere end bare et gennemsnitligt lejetelt. Uanset om mediet er træ, glas, metal eller tekstiler, så adskiller håndlavet produkter sig fra den masseproducerede mængde med overlegen kvalitet, detaljer og originalitet. Alle produkter i Luksustelte er valgt med stor omhu og med et skarpt øje for høj æstetik og solid kvalitet.

I vores Tipis og Mastetelt-telte mener vi, at vi har fundet uforlignelige produkter med betagende skønhed, autentisk håndværk og raffineret kvalitet, og vi kunne ikke være mere stolte af at være Skandinaviens største og mest erfarne udbyder af event-tiper igennem 10 år – og samtidig være de eksklusive udbydere af Mastetelt (Sperry) i Skandinavien.

MØD MEDARBEJDERNE

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

PETER
VILHELMSEN

Tlf. +45 60 226 790
Mail. peter@luksustelte.dk

Stifter og Konceptudvikler
af Luksustelte

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

TRINE
VILHELMSEN

Tlf. +45 60 226 791 (SMS ikke muligt)
Mail trine@luksustelte.dk

Ansvarlig for kundekontakt
og ordrebehandling

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

KRISTINA
MØLLER


Mail. kristina@luksustelte.dk

Marketing &
Kommunikationsansvarlig

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

RASMUS
SERUP


Mail. rasmus.s@luksustelte.dk

Ansvarlig for
Custom Stretch Tents

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

RASMUS D.

Teamleder

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

CASPER

Teamleder

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen

SKJOLD

Teamleder

Preben-luksustelte1

PREBEN

Service & Vedligeholdelse

FAMILIEEJET PASSION

Luksustelte ånden blev etableret som et outdoor-koncept i Danmark i 2010, og fungerede primært i 5 år som et medie for teambuildings og udendørsaktiviteter. I 2015 påbegynder vi rebrandingen af konceptet, og arbejder os i en retning af et mere luksusriøst og festpræget koncept. Siden har Luksustelte-familien kun vokset sig større og større, og i dag tilbyder vi unik teltudlejning til en lang række arrangementer over hele Danmark indeholdende alt fra store festivaller til intime bryllupper.

Der findes mange teltudbydere i landet – og i stedet for at tilbyde alt, tilbyder vi et nøje udvalg af telte og møbler i høj kvalitet og med en gennemgående æstetik. I Luksustelte gør vi en dyd ud af at tilbyde vores kunder det allerbedste, og derfor er vi også en del af et internationalt fællesskab med kollegaer fra hele verden. Vi mødes på kryds og tværs af landegrænser og sammen udveksler vi erfaringer og ideer, så vi alle bliver dygtigere og bedre til det vi brænder for.

Luksustelte-telte-til-fest
Luksustelte-unikke-teltloesninger
Luksustelte-fest-telt
Luksustelte-outdoor-arrangementer-baalfad
Luksustelte-telte-til-festival
Luksustelte-smuk-service-tipiborde

HVORFOR VÆLGE LUKSUSTELTE?

I skal vælge Luksustelte til jeres næste opgave, hvis I ønsker at have komplet ro i maven fra start-til-slut. Det gør en forskel at gøre sig umage – og i Luksustelte brænder vi for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder, hvor de kan nyde hele processen i at skabe et uforglemmeligt minde. Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det allerbedste, og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse.

• Luksustelte er familiedrevet og gør en store ære ud af god tillidsfuld kommunikation •
• Med 10 års erfarring er vi d.d. Skandinaviens største og mest erfarne udbyder af event-tipier •
• Vi bruger kun de bedste og originale telte fra Tentipi i Sverige samt smukke mastetelte i sejldugscanvas fra Organic-Concept i Belgien •
• Alle vores telte er certificerede efter danske krav, men er bygget efter langt bedre standarder mht. konstruktion og styrke  •
• Vi værner højt om vores medarbejdere og gør en stor dyd ud af at oplære personalet i god kundekommunikation og servicehåndtering •
• Vi tager kritik alvorligt og arbejder hele tiden på at sikre høj kundetilfredshed •
• Vi har en fokuseret forretning og opererer kun på et område hvor vi er eksperter •
• Vi har et stærkt netværk af samarbejdspartnere som gør en stor ære ud af at levere et skarpt produkt •

trust-pilot-anmeldelser-luksustelte
trust-pilot-anmeldelser-luksustelte