FAQ

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi har fuld forståelse for, at der kan opstå mange spørgsmål, når man overvejer en telt-løsning til et arrangement. Her på siden har vi samlet de oftest stillede spørgsmål. Så kan I blive endnu klogere på vores univers – og oplever I stadig tvivl eller har nogle specifikke spørgsmål, så tøv aldrig med at kontakte os. Vi svarer med glæde på alle spørgsmål

HVAD NU HVIS DET ER KOLDT?

Ønsker man at holde fest i telt om efteråret eller om vinteren, vil det kræve, at hele teltet er påsat med lukkede sider for optimal opvarmning. Ved brug af vores Stratus-tipi er der mulighed for at montere en mindre entré i form af en WallFlex, så man bedre kan holde på varmen i teltet. Dette kan gøres med paneler af hhv. Canvas eller Window – og er blot et spørgsmål om ønske til udsigt.

Mht. opvarmning af teltet for behageligt indeklima anbefaler vi brug af varmekanoner, som kan opvarme teltene til stuetemperatur hele året rundt. Varmekanonen er en garanti mod kolde aftener og kan sikre, at ingen kommer til at fryse. Varmekanonen kører på diesel og skal tilkobles 230V strøm ved opsætning. Brændstof leveres efter behov. Vi vejleder om brændstofbehov afhængig af årstid, arrangements længde samt størrelse på telt. Se billeder og læs mere om vores varmekanon.

Til alle der ønsker at holde deres drømmefest i de kolde måneder, anbefaler vi at hente inspiration fra årstiden og dens charme i festen. Det kunne fx være en kurv med tæpper, som er en hyggelig og god ide, hvis man har en gæst eller to som er lidt kuldeskær. OBS! Det er en rigtig god ide at informere gæsterne om, at de er inviteret til fest i telt, så de er klædt på efter årstiden.

Ønsker I at afholde festen i vintermånederne, så er det vigtigt, vi tager en snak omkring de forholdsregler, der skal tages på selve aftenen. Tag kontakt til os omkring muligheden, og vi finder den bedste løsning til jeres behov.

HVAD NU HVIS DET REGNER?

Alle vores tipier er produceret i et materiale af høj kvalitet, som holder regnen ude i selv det dårligste vejr. Er siderne på teltet planlagt til at være åbne, kan vi naturligvis planlægge at disse lukkes ned, eller monteres med en WallFlex, for at sikre, det ikke regner ind.

Hvis man på forhånd kan se, at det bliver regn, vil det være en sød ide, at have en håndfuld paraplyer stående ved indgangen til teltet. Så vil gæsterne kunne gå i tørvejr til og fra teltet.

HVOR MEGET PLADS KRÆVER TELTENE?

Til opsætning af alle vores telte skal vi som udgangspunkt bruge den plads, som det specifikke telt måler + 1/2 meter ekstra i arbejdsplads.

Vores tipier varierer i størrelse afhængig af, hvordan vi sætter dem op – og hvor mange vi kobler sammen. Som udgangspunkt kræver vores tipier følgende areal:

1 x Stratus-tipi (cirka Ø15 m.)
1 x Cirrus-tipi (cirka Ø10 m.)
1 x Nimbus-tipi (cirka Ø6 m.)

1 x Mastetelt Ø14 m. (+0,5 m til arbejdsplads)
1 x Mastetelt 10 x 22 m. (+0,5 m til arbejdsplads)
1 x Mastetelt 14 x 26 m. (+0,5 m til arbejdsplads)

1 x Stretch Tent 6 x 6 m. (+0,5 m. til arbejdsplads (kan sættes på omkring liggende hegn / træer)

1 x Stretch Tent 7,5 x 10 m. (+0,5 m. til arbejdsplads (kan sættes på omkring liggende hegn / træer)

x Stretch Tent 10 x 15 m. (+0,5 m. til arbejdsplads (kan sættes på omkring liggende hegn / træer)

Er I i tvivl omkring pladsen i haven, så kontakt os gerne, så tager vi en snak om hvilken løsning der kan være.
Læs mere omkring vores forskellige telte via ‘Tipi udlejning‘ eller ‘Mastetelt udlejning

HVAD NU HVIS VI IKKE SELV HAR PLADS I HAVEN?

Det sker selvfølgelig, at vi oplever interesserede, som ikke selv har pladsen i egen have eller ikke har en have. Vi har forskellige steder, som vi anbefaler, og vi arbejder konstant på at gøre listen længere. Se alle vores nuværende anbefalinger via ‘Lokationer’

Er I selv på jagt efter den helt rigtige lokation, så anbefaler vi, at tage en snak med den lokation, I er interesseret i, og høre om de muligheder, der er. Inden I starter søgningen, er det en god ide at gøre jer gerne nogle tanker om, hvilke krav/ønsker I har til jeres lokation.

– Skal der være overnatningsmuligheder på stedet eller tæt ved?
– Skal der være frihed til selv at vælge catering?
– Er der toiletter nok eller tæt nok på?
– Hvor langt væk må lokationen være placeret?

HVAD NU HVIS VI ØNSKER GULV I TIPIERNE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge mellem alt afhængig af underlaget.
På nuværende tidspunkt råder vi over to forskellige gulvmuligheder, hhv. Modulgulv og Gulvtæpper.

KAN MAN LEJE DUGE HOS LUKSUSTELTE?

Vi har desværre ikke duge i vores nuværende produktportefølje og vil derfor anbefale køb af duge på meter mål i stofbutiker som fx Stof & Stil – Det er en nem og forholds vis billig løsning.

Vores runde borde har et mål på Ø165 cm. og vi anbefaler hertil en dug med målene 210 x 210 cm. Valg af størrelse på dugen afhænger af, hvor meget nedhæng der ønskes. Vi anbefaler et fald på 20-25 cm for at få det smukkeste fald.

Vores aflange borde står rigtig fint uden dug, men ønsker en dug skal man blot være OBS på, at der er mellemrum mellem plankerne i bordet. Dette mellemrum kan drille lidt, når gæsterne f.eks. sætter deres glas. Ønsker I at benytte dug til vores aflange borde, er bordets mål 70 x 200 cm, og vi anbefaler en dug med målene 140 x 270 cm.

KAN ÆLDRE / GRAVIDE SIDDE EN HEL AFTEN PÅ BÆNKENE?

Som udgangspunkt anbefaler vi alle vores kunder at vælge en siddeløsning, som tager hensyn til de individuelle behov gæsterne måtte have. Særligt gravide og ældre vil have behov for god rygstøtte til et siddende arrangement. Her anbefaler vi vores Klap-stole eller Cross Back Chairs med en siddehynde. Ønsker man stadig bænkene, kan der sagtens arrangeres et mix af bænke og stole ved bordopsætningen.

KAN VI ÆNDRE I ANTAL AF STOLE/BORDE IFT. ÆNDRET GÆSTEANTAL?

Bliver I flere eller færre gæster end først planlagt, er der mulighed for at ændre i antal af stole/borde/bænke inden betaling af den sidste faktura (dvs. 2-3 uger inden jeres fest).
Skriv eller ring til os når I har det konkrete antal gæster, så korrigerer vi jeres ordre, så det passer til jeres behov.

FØLGER DER DRINKS & BARTENDER MED JERES BARLØSNINGER?

Alle vores barløsninger udlejes excl. drikkevarer og bartender, men ønsker I sublime cocktails lavet af professionele bartendere, så vil vi til enhver tid anbefale Emil fra Vang & Bar.

Til alle kunder, som booker enten vores Horseboxbar eller Den Runde Bar, tilbyder Vang & Bar 20% rabat på deres longdrink-pakke og 15% rabat på deres cocktail-pakke.

HVAD MED SERVICE / CATERING / TOILETVOGN ETC?

Vi har valgt at fokusere på det, vi er allerbedst til, nemlig at skabe en ekstraordinær ramme omkring den event/fest, vores kunder ønsker at holde. Dette betyder, at blomster, service, catering, cocktails, toiletvogn mm er noget, I skal finde hos en anden leverandør.

Vi har siden 2010 arbejdet med mange forskellige aktører inden for branchen og har derfor gjort os mange erfaringer. Til jeres inspiration har vi udarbejdet vores egen lille kontaktbog med de aller dygtigste inden for branchen. Find dem alle via vores anbefalinger.

HVORDAN FUNGERER DET MED OPSÆTNING & NEDTAGNING?

Her skal I ikke bekymre jer om noget, for vi sørger altid for både opsætning og nedtagning.
Vi stiller senest teltet op dagen før og tager det tidligst ned dagen efter jeres arrangement.
Alle vores priser er altid inkl. personale til opsætning og nedtagning.

HVOR KAN MAN PÅ FORHÅND SE TELTENE?

Vi deltager som udgangspunkt altid i et to – tre messer om året. Her har vi en stand, hvor vi viser ét af vores telte. Teltet giver en rigtig god fornemmelse af alle vores teltes smukke kvalitet og mange unikke muligheder for indretning.

Hold gerne øje med vores Instagram profil via @luksustelte, hvor vi løbende vil annoncerer næste dato.

I HVOR GOD TID SKAL VI VÆRE UDE IFT. BOOKING?

Vi anbefaler alle, som er interesserede i at booke vores telte, til at tage kontakt og høre mere så hurtigt som muligt. Det er altid en god ide at være i god tid, og især hvis man vil holde sin fest i august mdr. eller på konfirmationsdatoerne. Typisk er vi godt booket op 1/2 år frem, så giv endelig lyd hvis I har en specifik dato i tankerne.

HVORDAN BOOKER MAN LUKUSTELTE?

Hvis I er interesserede i at booke Luksustelte til et kommende arrangement, så send os meget gerne en mail til info@luksustelte.dk. I mailen beder vi jer skrive, hvilken dato arrangementet er planlagt til, hvor mange gæster I forestiller jer, samt adressen hvor teltopsætningen skal placeres. Efterfølgende vender vi tilbage, hvor vi sammen finder den bedste løsning til jeres behov. I er også altid velkomne til at ringe til os på telefon (+45) 60 226 226

HVAD ER VORES GARANTI, HVIS I HAR FLERE FORESPØRGELSER PÅ SAMME DAG?

Vi opererer ud fra ’først-til-mølle-princippet’. Jeres booking er gældende, når I har indbetalt depositum og modtaget en skriftlig bekræftelse fra os. Vi gør jer altid opmærksom på, hvis der er flere forhåndsbookinger på samme dato som jer, så I har mulighed for at reagere hurtigt.

HVORDAN FUNGERER DET MED BETALING?

Når I er klar til at booke, beder vi om et aconto beløb på 30% af den samlede bestilling, som skal betales inden 7 dage og de resterende 70%, som skal betales 30 dage inden opsætningsdag for  arrangementet.

Alle viste priseksempler er inkl. opsætning og nedtagning. Alle priser er ex. kørsel, som er 8,75 kr. pr. kørt km. fra Snoldelevvej 11, 4030 Tune.

lyskaede-mastetelt-luksustelte
Bar-Blomsterhjul-til-Teltfester-i-haven-Luksustelte
luksustelte-tipi-telt-til-bryllup

FLERE SPØRGSMÅL ?

Vi har stor forståelse for, at du / I ikke fik svar på alle jeres spørgsmål.
Vores telte er ofte ude til meget personlige og individuelle fester – hvor det kræver lidt ekstra for at få det hele til at gå op i en højere enhed.
Vi vil hellere – at I kontakter os en gang for meget end en gang for lidt.
Vil du / I inspireres til muligheder for hvad arrangementer der kan afholdes i vores telte – har vores Galleri mange muligheder.
Yderligere kan du / I kontakte os på telefon: +45 60 226 226 eller mail:  info@luksustelte.dk

Vi adskiller os fra konkurrenterne med at vores service er helt i top. Vi er med jer fra første kontakt til festen er vel overstået. Vi lytter og behandler jer enkeltvis – hvor vi holder jer i hånden for at få jer til at få det arrangement / fest som er jeres drøm.
Vi har heldigvis en høj kundetilfredshed – hvilket I fx. kan se her på Trustpilot.