HORSEBOXBAR

EN UNIK BARLØSNING

Gamle hestetrailere forvandlet til moderne mobile barer i vintage stil – Arranger lækre drinksdispensere med forfriskende tap-selv sommer-cocktails, eller fyld baren op med indhold efter lige jeres smag, som gæsterene selv kan tage direkte fra køl.

Ønsker I en samlet løsning, hvor I bare kan læne jer helt tilbage og nyde festen, vil vi til en hver tid anbefale de utrolig dygtige cocktail bartendere fra VANG&BAR.

NB! The Original Horseboxbar har fået nye ejere, og er pr. 01.05.2021 overgået til Michael Palsgaard & Event-RentalEfter 3 år med konceptet i hænderne, har vi valgt at lade projektet gå videre til nye kræfter. Michael har specialiseret sig i mobile set-ups, og er en garvet projektleder indenfor eventbranchen – så vi har stor tillid til at Michael & Co. kan tage konceptet til nye højder.

ORIGINAL HORSEBOXBAR

I Luksustelte holder vi enormt meget af, at kunne udvikle vores sortiment med vores eget arbejde – og vores 3 forskellige Horseboxbarer er netop født ud af en intern kreativ tanke om at forvandle gamle hestetrailere til barvogne… (Så det gjorde vi…) 

Efter en varierende levetid på 20-50 år som engelske hestevogne, har vi forvandlet de gamle vogne om til 3 unikke barløsninger på hjul. Alle barvogne er designet til at fungere, som en selvstændig og anderledes barløsning til en unik fest, og kan lejes seperat – eller som en del af en samlet løsning med telt.