UDLEJNING

UNIK TELTUDLEJNING

Hos Luksustelte kan vi skabe teltopsætninger til alt fra det lille intime middagsarrangement – til den store spektakulære familie/firmafest, og vi gør det ved at tilbyde telte i høj kvalitet med stor fleksibilitet. 

Vi brænder for at skabe hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at lære jer at kende fra første møde og lytte til jeres individuelle drømmescenarier. Her kan I være med til at skabe jeres eget univers fra start til slut – og det gælder alt lige fra valg af telt og lyssætning til dekorations-elementer og barløsninger –

FEST I TELT

De perfekte rammer handler om at skabe historier – uforglemmelige historier. Derfor har vi specialiseret os i at levere unikke telte og tilbehør til arrangementer, som ønskes både autentiske, fleksible og helt uforglemmelige. Hos Luksustelte kan vi skabe teltopsætninger til alt fra det lille intime bryllup – til den store spektakulære bryllupsfest, og vi gør det ved at tilbyde telte og tilbehør i høj kvalitet med stor fleksibilitet.

Rent praktisk kan teltene både rumme den gode stemning og samtidig holde vind og vejr ude. Alle telte har et godt indeklima, og samtidig skaber deres smukke nordiske design en helt særlig autentisk stemning, som mærkes med det samme, når man træder ind.

"ANBEFALING TIL ALLE DER SKAL HOLDE FEST"

“Vi har lige afholdt bryllup i haven, hvor Luksustelte satte rammerne med deres skønne tipi. De har været så søde og imødekommende. Hurtig og effektiv arbejde med både opsætning og nedtagning af telt. Vi kan anbefale alle at leje telt hos dem – ikke nok med det er top service – men teltene er så unikke og fantastiske!!!

Mille Nielsen, September 2020

"ALTID PROFESSIONELLE"

“Vi har arbejdet sammen med Luksustelte professionelt et utal af gange over de sidste 6 år, og hver eneste gang er de utrolig servicemindede og møder altid op med et top professionelt team, som har styr på det hele. Derudover elsker vi at være en del af at skabe fester i Luksusteltes magiske tipier – det er fester, hvor stemningen allerede fra start er helt og aldeles magisk!”

A table story, September 2020

"TOP SERVICE HELE VEJEN IGENNEM"

“Kæmpe succes med en tipi til havefest i stedet for et traditionelt fest telt – gav en helt anden hyggelig stemning som gæsterne bemærkede. Top service fra start til slut. De kom ud og besigtigede haven da vi var i tvivl om der var plads, de informerede os altid på forhånd om opsætning og afhentning – og så var alle dem vi mødte bare super rare og service minded – en varm anbefaling følger fra os.”

Lennart, August 2020

"ALT DET VI ØNSKEDE"

“Teltene, opstillingen og omgivelserne var alt det som vi ønskede. Processen og samarbejdet op til brylluppet forløb meget gnidningsfrit. Peter fra Luksustelte kom hjem til os og hjalp os med at sammensætte en plan for brylluppet som matchede de rammer som vi havde. Op til selve bryllupsdagen blev teltet sat op uden problemer. Teltet var det store omdrejningspunkt til vores bryllup og noget vores gæster stadig snakker lykkeligt om. Vi har kun de varmeste anbefalinger til Luksustelte”

Martin & Sasha, Brudepar

"DEN MEST EVENTYRLIGE STEMNING"

“Vi kan med vores fulde hjerte anbefale Peter og Luksustelte. Teltene er helt fantastiske og skaber den mest eventyrlige stemning. Husk flagermuslygter, fakler udenfor og masser af lyskæder i træerne til når mørket falder på. Det er simpelthen så hyggeligt. Peter er den venligste og mest serviceorienterede person. Han ønsker at festen bliver så utrolig som mulig og er en person der kan få alt til at lade sig gøre. Vi har anbefalet Luksustelte til utallige mennesker og gæsterne fra vores bryllup bliver ved med at tale om teltene”

Sidsel & Christian, Brudepar

"UTROLIG SERVICEMINDED"

Utrolig serviceminded, venlige og fleksible. Der blev lejet et fantastisk telt/tippi som gav en helt unik oplevelse og stemning. Det var muligt at leje borde og bænke med, så det var super nemt! Kan bestemt anbefales herfra.”

Josefine Bruun, August 2020

SE HVAD VI TILBYDER

Vi brænder for at skabe hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at lære jer at kende fra første møde og lytte til jeres individuelle drømmescenarier. Drømmene og ønskerne kæder vi sammen med de praktiske muligheder og begrænsninger, der måtte være, og herefter skaber vi en skræddersyet løsning.

Hvorfor vælge Luksustelte?  Fordi vi gør vi en dyd ud af at tilbyde vores kunder det allerbedste, og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse. I skal vælge Luksustelte til jeres næste opgave, hvis I ønsker at have komplet ro i maven fra start-til-slut. Det gør en forskel at gøre sig umage – og i Luksustelte brænder vi for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder, hvor de kan nyde hele processen i at skabe et uforglemmeligt minde.

MAGISKE FESTER HELE ÅRET RUNDT

Er jeres store drøm at holde jeres arrangement på en smuk efterårsdag i Oktober – eller midt i Januar måned hvor sneen evt. daler? Det kan sagtens lade sig gøre i udvalgte telte af vores – men det kræver forskellige tiltag for at sikre bedst mulig eksekvering. Det vil kræve at hele teltet er påmønstret med lukkede sider, så der kan holdes på varmen indenfor i teltet. Dette kan gøres med WallFlex paneler af hhv. Canvas eller Window.

Mht. opvarmning af teltet anbefaler vi brug af varmekanon, som kan opvarme teltene til stuetemperatur hele året rundt. Varmekanonen er en garanti mod kolde aftener og kan sikre alle arrangementers succesfulde gennemførelse.