UDLEJNING

UNIK TELTUDLEJNING

Hos Luksustelte kan vi skabe teltopsætninger til alt fra det lille intime middagsarrangement – til den store spektakulære familie/firmafest, og vi gør det ved at tilbyde telte i høj kvalitet med stor fleksibilitet. 

Vi brænder for at skabe hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at lære jer at kende fra første møde og lytte til jeres individuelle drømmescenarier. Her kan I være med til at skabe jeres eget univers fra start til slut – og det gælder alt lige fra valg af telt og lyssætning til dekorations-elementer og barløsninger –

lyskaede-mastetelt-luksustelte
romantisk-bryllupsmiddag-luksustelte
luksustelte-tipi-telt-til-bryllup

FEST I TELT

De perfekte rammer handler om at skabe historier – uforglemmelige historier. Derfor har vi specialiseret os i at levere unikke telte og tilbehør til arrangementer, som ønskes både autentiske, fleksible og helt uforglemmelige. Hos Luksustelte kan vi skabe teltopsætninger til alt fra det lille intime bryllup – til den store spektakulære bryllupsfest, og vi gør det ved at tilbyde telte og tilbehør i høj kvalitet med stor fleksibilitet.

Rent praktisk kan teltene både rumme den gode stemning og samtidig holde vind og vejr ude. Alle telte har et godt indeklima, og samtidig skaber deres smukke nordiske design en helt særlig autentisk stemning, som mærkes med det samme, når man træder ind.

Luksustelte-unikteltudlejning-teltetilfest
Luksustelte-tipi-udlejning2
luksustelte-bryllup

SE HVAD VI TILBYDER

Vi brænder for at skabe hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. Vi gør en stor dyd ud af at lære jer at kende fra første møde og lytte til jeres individuelle drømmescenarier. Drømmene og ønskerne kæder vi sammen med de praktiske muligheder og begrænsninger, der måtte være, og herefter skaber vi en skræddersyet løsning.

Hvorfor vælge Luksustelte?  Fordi vi gør vi en dyd ud af at tilbyde vores kunder det allerbedste, og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse. I skal vælge Luksustelte til jeres næste opgave, hvis I ønsker at have komplet ro i maven fra start-til-slut. Det gør en forskel at gøre sig umage – og i Luksustelte brænder vi for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder, hvor de kan nyde hele processen i at skabe et uforglemmeligt minde.

tipitelte-nordisk-aestetik-luksustelte
Stort festtelt til bryllupper
stretch-tent-mellem-7,5x10m
Luksustelte-unikke-barloesninger

MAGISKE FESTER HELE ÅRET RUNDT

Er jeres store drøm at holde jeres arrangement på en smuk efterårsdag i Oktober – eller midt i Januar måned hvor sneen evt. daler? Det kan sagtens lade sig gøre i udvalgte telte af vores – men det kræver forskellige tiltag for at sikre bedst mulig eksekvering. Det vil kræve at hele teltet er påmønstret med lukkede sider, så der kan holdes på varmen indenfor i teltet. Dette kan gøres med WallFlex paneler af hhv. Canvas eller Window.

Mht. opvarmning af teltet anbefaler vi brug af varmekanon, som kan opvarme teltene til stuetemperatur hele året rundt. Varmekanonen er en garanti mod kolde aftener og kan sikre alle arrangementers succesfulde gennemførelse.

bryllup-luksustelte
maerkedage-saerlige-anledninger-alternativ-fest
studenter-gilde-luksustelte
konfirmationer-luksustelte
firmaevent-luksustelte
event-outdoor-luksustelte
unikke-telte-festival
telte-institutioner-luksustelte