KONTAKT OS

HAR I BRUG FOR HJÆLP?

Vi tror på, at vi skaber de perfekte rammer sammen med jer, og derfor har I altid en fast kontaktperson, som guider jer fra start til slut. Det vigtigste for os er, at I føler jer trygge og glade ved løsningen, og derfor skal I aldrig tøve med at kontakte os, hvis I er i tvivl om det mindste. Har I behov for en konkret gennemgang, har vi altid mulighed for at planlægge et online eller fysisk møde. 

Skulle løsningen om at holde et arrangement i en unik teltløsning have vækket jeres interesse, skal I være meget velkommen til at kontakte os. 

Udfyld nedenstående kontaktformular eller send os en mail via info@luksustelte.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.
I er også velkommen til at kontakte os via telefon +45 60 226 226 i hverdage mellem 9 – 16.
V
i glæder os til at høre fra jer!

  Navn (påkrævet)

  E-mail (påkrævet)

  Bekræft e-mail (påkrævet)

  Telefon (påkrævet)

  Hvad omhandler din forespørgsel?

  Modtag nyhedsbrev

  Læs vores kunde- og privatlivspolitik

  INSPIRATION I VORES TELTUNIVERS

  Rundt på Luksustelte.dk har vi mange billeder og beskrivelser for at det for jer er nemt at blive inspireret – samt at kunne se de forskellige muligheder for sammensætninger af telte og møbler til forskellige anledninger og lejligheder – så I kan ramme det I drømmer om allermest. Vi kan derudover kommer med vores vurdering om jeres drøm kan skabes – hvilket vi må sige – at det oftest kan.
  Vi har siden 2015 lavede flere opsætninger end vi nu har overblik over – i alle mulige forskellige situationer som stormvejr, i tropiske lignende regn og i snevejr.

  Vi har i dag 5 slags teltmuligheder – og i langt de fleste tilfælde finder vi en løsning som vores kunder bliver virkelig tilfredse med. Vi har vores skønne tipitelteunivers, de majestætiske Mastetelte, de flexible stretch tents, og de helt personlige custom stretch tents – hvor vi skræddersyr en løsning til jer – og tilsidst vores Wooden Dome – et arkitektoniske, kuppelformede telt med et helt særligt blikfang. 

  Skulle I mange inspiration – kan vi også anbefale at I tager en tur ind i vores instrgram univers.