INSTITUTIONER & SKOLER

PRAKTISKE UDENDØRS RAMMER

Fremtidens arrangementer og gøremål kommer i langt højere grad til at foregå udendørs, og dagligdagens sammensætning er ingen undtagelse. Flere krav bliver stillet til indendørs arealer, og ad flere omgang er det blevet fremhævet at børn og voksne skal være ude så meget, som det kan lade sig gøre.
 
Istedet for at anse kravene som en begrænsning, har vi i Luksustelte forsøgt at se på det som en mulighed for at hjælpe – Vi kan nemlig skabe praktiske udendørs rammer, som samtidig bidrager med en særlig atmosfære og lægger op til fordybelse. Udvid det klassiske lokale til et udendørsrum med fokus på faglige aktiviteter –
telte-institutioner-luksustelte
telte-institutioner-luksustelte1
outdoor-events-luksustelte
Luksustelte

UNIKKE RAMMER

Udvid det klassiske lokale til et udendørs og legende rum. I Luksustelte tilbyder vi unikke teltløsninger, og vi kan supplere med fleksible løsninger, som kan placeres afhængig af ønske – og varieres ift. kapacitetsbehov.
 
Vi kan skabe praktiske rammer, som samtidig medvirker til en særlig atmosfære og rolig fordybelse. Til skoler og institutioner, er vi klar til at tilbyde unikke og individuelle løsninger med henblik på at skabe udendørsrum til faglige og sociale aktiviteter –
telte-institutioner-luksustelte

"ALT DET VI ØNSKEDE"

“Teltene, opstillingen og omgivelserne var alt det som vi ønskede. Processen og samarbejdet op til brylluppet forløb meget gnidningsfrit. Peter fra Luksustelte kom hjem til os og hjalp os med at sammensætte en plan for brylluppet som matchede de rammer som vi havde. Op til selve bryllupsdagen blev teltet sat op uden problemer. Teltet var det store omdrejningspunkt til vores bryllup og noget vores gæster stadig snakker lykkeligt om. Vi har kun de varmeste anbefalinger til Luksustelte”

Martin & Sasha, Brudepar

"DEN MEST EVENTYRLIGE STEMNING"

“Vi kan med vores fulde hjerte anbefale Peter og Luksustelte. Teltene er helt fantastiske og skaber den mest eventyrlige stemning. Husk flagermuslygter, fakler udenfor og masser af lyskæder i træerne til når mørket falder på. Det er simpelthen så hyggeligt. Peter er den venligste og mest serviceorienterede person. Han ønsker at festen bliver så utrolig som mulig og er en person der kan få alt til at lade sig gøre. Vi har anbefalet Luksustelte til utallige mennesker og gæsterne fra vores bryllup bliver ved med at tale om teltene”

Sidsel & Christian, Brudepar