INSTITUTIONER & SKOLER

PRAKTISKE UDENDØRS RAMMER

I den kommende tid vil der i høj grad være behov for at vi omtænker dagligdagens logistik i vores dagsinstitutioner, og hertil er vi utrolig glade for at vi i Luksustelte kan bidrage med at skabe unikke rammer til udendørsrum.

På det seneste pressemøde blev ét af flere krav stillet fra statsministeren ifbm. med genåbningen af institutioner & skoler, og heraf lød det bl.a.: “Børn og voksne skal være ude så meget, det kan lade sig gøre”. Istedet for at anse den nyeste restriktion som en begrænsning, har vi i Luksustelte forsøgt at se på det som en mulighed for at hjælpe –

UNIKKE RAMMER

I forlængelse af det seneste pressemøde omkring Covid-19, rækker vi en hånd ud til ALLE de vuggestuer, børnehaver, skoler og institutioner, som kunne have behov for at udvide deres klassiske lokaler til udendørs rum. I Luksustelte tilbyder vi unikke teltløsninger, og vi kan supplere med fleksible løsninger, som kan placeres afhængig af ønske – og varieres ift. kapacitetsbehov. Vi kan skabe  praktiske rammer, som samtidig medvirker til en særlig atmosfære og rolig fordybelse.
 
Vi er klar til at tilbyde unikke og individuelle løsninger til skoler og institutioner, med henblik på at skabe udendørsrum til faglige og sociale aktiviteter –

"ALT DET VI ØNSKEDE"

“Teltene, opstillingen og omgivelserne var alt det som vi ønskede. Processen og samarbejdet op til brylluppet forløb meget gnidningsfrit. Peter fra Luksustelte kom hjem til os og hjalp os med at sammensætte en plan for brylluppet som matchede de rammer som vi havde. Op til selve bryllupsdagen blev teltet sat op uden problemer. Teltet var det store omdrejningspunkt til vores bryllup og noget vores gæster stadig snakker lykkeligt om. Vi har kun de varmeste anbefalinger til Luksustelte”

Martin & Sasha, Brudepar

"DEN MEST EVENTYRLIGE STEMNING"

“Vi kan med vores fulde hjerte anbefale Peter og Luksustelte. Teltene er helt fantastiske og skaber den mest eventyrlige stemning. Husk flagermuslygter, fakler udenfor og masser af lyskæder i træerne til når mørket falder på. Det er simpelthen så hyggeligt. Peter er den venligste og mest serviceorienterede person. Han ønsker at festen bliver så utrolig som mulig og er en person der kan få alt til at lade sig gøre. Vi har anbefalet Luksustelte til utallige mennesker og gæsterne fra vores bryllup bliver ved med at tale om teltene”

Sidsel & Christian, Brudepar