INSTITUTIONER & SKOLER

PRAKTISKE UDENDØRS RAMMER

Fremtidens arrangementer og gøremål kommer i langt højere grad til at foregå udendørs, og dagligdagens sammensætning er ingen undtagelse. Flere krav bliver stillet til indendørs arealer, og ad flere omgange er det blevet fremhævet at børn og voksne skal være ude så meget, som det kan lade sig gøre.
Istedet for at anse kravene som en begrænsning, har vi i Luksustelte forsøgt at se på det som en mulighed for at hjælpe – Vi kan nemlig skabe praktiske udendørs rammer, som samtidig bidrager med en særlig atmosfære og lægger op til fordybelse. Udvid det klassiske lokale til et udendørsrum med fokus på faglige aktiviteter –
institution-skoleklasse-leje-telte
telte-institutioner-luksustelte1
outdoor-events-luksustelte
Luksustelte

UNIKKE RAMMER

Udvid det klassiske lokale til et udendørs og legende rum. I Luksustelte tilbyder vi unikke teltløsninger, og vi kan supplere med fleksible løsninger, som kan placeres afhængig af ønske – og varieres ift. kapacitetsbehov.
 
Vi kan skabe praktiske rammer, som samtidig medvirker til en særlig atmosfære og rolig fordybelse. Til skoler og institutioner, er vi klar til at tilbyde unikke og individuelle løsninger med henblik på at skabe udendørsrum til faglige og sociale aktiviteter –
firmaevent-firmaarrangement-unikke-telte-luksustelte
trust-pilot-anmeldelser-luksustelte
trust-pilot-anmeldelser-luksustelte
stort-firmaevent-i-telte
eventyrland-kreeret-i-udlejningstelt
fra-jord-til-bord-outdoor-event
festival-baghaven-luksustelte

ALLE FAG KAN UNDERVISES I TELTE

Luksustelte vil næsten gå så langt og sige at stortset al undervisning vil kunne foregå i et telt.
– Skal man bruge de klassiske redskaber som tavler, storskærme ect. er der rigelig plads til disse i vores telte.
Vi har adskillige gange sat disse løsninger op – og det fungerer godt. Vores tipiborde og bænkesæt er gode til børn, da de er nemme at flytte rundt, samt bruges som dels langborde og enkeltborde. Om det er biologi, geografi, idræt, håndværk og design – alle fag kan undervises i vores telte. Har man brug for et hjemkundskabslokale, er vores eneste krav – at åben ild er mindst 5 m. fra teltet og dugen af sikkerhedsmæssige grunde.
Skal der afholdes et idrætsarrangement, kan vores telte benyttes til omklædning, café og endda yoga eller anden fysiskaktivitet – dog har boldsport sine begræsninger.
Vi anbefaler især vores Tipi Stratus 72.