BROCHURE

HENT BROCHURE

Vi håber, I er blevet inspireret af de mange muligheder, som I kan finde på vores site. Går I med overvejelserne omkring at afholde et arrangement i et af vores unikke telte, så skal I være hjertelig velkomne til at kontakte os. Nedenfor finder I forskellige PDF brochurer med forskellige anledninger – Alle fyldt med visuel inspiration til jeres næste arrangement; som bryllup, barnedåb, konfirmation, studentergilde, fødselsdage, firmaevents, outdoor arrangementer, institutioner, festivaler, restauranter osv.

stratus-tipi-Luksustelte3
stratus-tipi-Luksustelte1

EN AF VORES KERNEVÆRDIER ER GOD SERVICE 

Vi forsøger altid at give Jer – vores kunder den bedste oplevelse – fra start til slut.
Allerede fra første møde med Jer – om det er over telefon, på mail – ude på et POP UP Show – forsøger vi at spore os ind på hvad jeres drøm og ønsker er.
Vi elsker, at blive udfordret med forskellige situationer – som lokationer, størrelsen på arrangementer, anledninger – og sammen med jer finder vi det mest optimale for Jer.
Vores erfaring med arrangementer spænder bredt – helt ned til de skønne intime fester til de store firmaevents på over tusind gæster. Hver gang gør vi os umage med at ramme netop det I ønsker – så jeres fest kan blive bedst muligt.
Måske ved I selv nøjagtig hvad I ønsker – Hvis ikke, guider vi Jer gerne – når I skal vælge lokation, telte, møbler og lyskæder – ud fra antallet af gæster og hvilket telttype I er faldet for.
Vores teltopsættere kommer ud et par dage før, og sørger for at alt bliver som I ønsker og vi sammen har aftalt. Vi overleverer på bedste vis – de ting I lige skal have lidt information om (lys og varmekanonen) – så I med ro i maven kan holde Jeres skønne fest. Efter en forhåbentlig vellykket fest, kommer vi allerede dagen eller dagene efter og tager teltet med tilbehør ned.
Efterfølgende hører vi meget gerne fra Jer omkring jeres oplevelse med alt fra kommunikation, teltopsætning, møbler, lyskæder og oprydning – samt helhedsoplevelsen. Dette gør vi, for at vi konstant kan forbedre og udvikle os – hvilket vores kunders oplevelse bidrager med. Dette må I selvfølgelig også meget gerne melde ind på Trustpilot her.
Har I taget nogle billeder ved Jeres fest i og omkring vores telt – som I synes vi må bruge – modtager vi dem gerne med kyshånd – vi holder det selvfølgelig diskræt hvis det er det I ønsker.

// Together we create – Magical moments //