ANBEFALINGER

VORES LILLE SORTE BOG

Her på siden har vi samlet en liste over de bedste leverandører i branchen, som vi varmt kan anbefale. Vores lille sorte bog til jeres inspiration –

A TABLE STORY

Unik serviceudlejning. Fuldend den magiske tipi-atmosfære med det smukke service fra A table story. Hos A table story har de specialiseret sig i nøje udvalgt service af bedste kvalitet. Sortimentet skelner bredt fra romantisk porcelæn til nordisk råt keramik. De tilbyder både hjælp med service og blomster, og er absolut de bedste indenfor deres felt. Vores allerbedste anbefaling.

VANG & BAR

Cocktails. Vang & Bar er en erfaren og enorm professionel cocktail-leverandør, der i dén grad ved, hvad de laver. Manifestet beskriver et fokus på bæredygtighed og økologi samt sæsonens urter, bær og frugter. Hvis muligt høster de alt, der er muligt på familiegården på Møn. En oplevelse for sig (vi har smagt.) Book dem til fri bar i vores tipier eller Horseboxbaren. 

STORYBOOKSTUDIO

Fotograf & Video. Sergio er en af de dygtigste fotografer, vi nogensinde har mødt. Vi har arbejdet med ham i forbindelse med flere bryllupper, og vi har altid haft utrolig gode oplevelser med ham. Sergio har helt unik flair for at fange stemninger i sine billeder, samt gøre det på en måde, så kompositionen i billedet virker helt naturlig men komplet velovervejet. Samtidig med at tage stilbilleder med liv i, så er Sergio også videograf og laver de mest magiske videoer. Vores varmeste anbefalinger.

PUGLISI X EVENTS

Catering – Puglisi X Events har specialiseret sig i bæredygtig og økologisk catering, og kreerer sæsonbaseret menuer med udgangspunkt i sæsonens bedste og lokale råvarer. Visionen bag er at skabe en autentisk, gastronomisk oplevelse til dem, som ønsker low-key familystyle-serveret catering på et højt gastronomisk niveau. 

Gennem årene har restauratør, Christian F. Puglisi, høstet stor anerkendelse med bl.a. Michelin-stjerne af Relæ, økologiske certificeringer og priser for både gastronomi og bæredygtighed. Vores varmeste anbefaling.

GAS OP

Gourmet Catering – Gas.Op står for Gastronomisk Oplevelse – og det er lige præcis dét I får med Tore & Co’s. gourmet catering. Ud fra sæson og personlige preferencer, modulerer og skaber teamet bag de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, hvilket garanterer at alle gæster får en unik oplevelse. Vores varmeste anbefaling. 

GASTROTRUCKEN

Catering – Street food fra charmerende food trucks. Hos Gastrotrucken sætter de en ære i at servere ærlig, kærlig og herlig mad fra deres meget charmerende food trucks ‘Grethe’ og ‘Inger’. Teamet bag leverer street food eventgastronomi, hvilket bidrager med en uformel, afslappet og casual stemning – dog stadig med fokus på høj kvalitet i maden.

INK SALOON

Grafisk – Kort, invitationer etc. Den smukkeste bordopdækning fortjener de smukkeste grafiske elementer – og hos INK SALOON er der ikke efterladt noget til tilfældigheden. Rikke & Emilie kreerer uhyre elegante elementer til borddækningen, og supplerer med en personlig vibe som skabes på grundlag af en utrolig fin og personlig sparring. Så skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det grafiske – Så har pigerne her vores bedste anbefalinger –

KAREN KOUSGAARD

Live musik – Karen havde vi hørt rigtig godt om før vi overhovdet mødte hende. Og da vi mødte hende for første gange på bryllupsmessen 2020, skuffede hun bestemt ikke. Karen tryllebandt både os og de andre besøgende gæster, med hendes elegante toner og rolige lounge musik. Søger I derfor en artist, som kan supplere med en varm og afslappet stemningt il et arrangement I planlægger – så er Karen et oplagt valg for lækre toner –