ANBEFALINGER

VORES LILLE SORTE BOG

Her på siden har vi samlet en liste over de bedste leverandører i branchen, som vi varmt kan anbefale. Vores lille sorte bog til jeres inspiration –

A TABLE STORY

Unik serviceudlejning. Fuldend den magiske tipi-atmosfære med det smukke service fra A table story. Hos A table story har de specialiseret sig i nøje udvalgt service af bedste kvalitet. Sortimentet skelner bredt fra romantisk porcelæn til nordisk råt keramik. De tilbyder både hjælp med service og blomster, og er absolut de bedste indenfor deres felt. Vores allerbedste anbefaling.

holly-flower-studio
holly-flower-studio
holly-flower-studio

HOLLY FLOWER STUDIO

Ny tænkende blomsterværksted. Holly Flower Studio arbejder med forskellige former, kontraster og farver, som deres kunder kan relatere til. De har stor sans for æstetik og konceptudvikling, med stor inspiration fra international blomsterkunst og tendenser fra omverdenen. Holly betyder Kristtjørn, som er en hårdfør og robust blomst – den har gennem tiden været brugt til at udtrykke følelser, hvilket passer godt til Holly Flower Studio. Vores farverigeste anbefaling.

INK SALOON

Grafisk – Kort, invitationer etc. Den smukkeste bordopdækning fortjener de smukkeste grafiske elementer – og hos INK SALOON er der ikke efterladt noget til tilfældigheden. Rikke & Emilie kreerer uhyre elegante elementer til borddækningen, og supplerer med en personlig vibe som skabes på grundlag af en utrolig fin og personlig sparring. Så skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det grafiske – Så har pigerne her vores bedste anbefalinger –

BY CERISE

Dekoration & webshop – CERISE er et skønt farverigt univers fuld af inspiration til den personlige fest. Teamet bag sidder klar til at hjælpe & rådgive med hhv. planlægning af dekoration, og har ligeså et stort udvalg af stemningsgivende produkter på deres webshop,  som kan være medskabende til den helt rigtige feststemning! Så skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det kreative prik over i’et – Så har pigerne herfra vores bedste anbefalinger –

ONE BAR GROUP

Cocktails. One Bar Group er en erfaren og enorm professionel cocktail-leverandør, der i dén grad ved, hvad de laver. Teamet bag leverer barløsninger til alle typer events — uanset størrelse, og leverer en service på meget højt niveau. De er eksperter indenfor specialtilpassede barløsninger, så uanset om I bliver 10, 100 eller +1000, så har de et setup der passer. Vi har arbejdet sammen med dem flere gange – Og giver dem vores absolut varmeste anbefalinger. 

PUGLISI X EVENTS

Catering – Puglisi X Events har specialiseret sig i bæredygtig og økologisk catering, og kreerer sæsonbaseret menuer med udgangspunkt i sæsonens bedste og lokale råvarer. Visionen bag er at skabe en autentisk, gastronomisk oplevelse til dem, som ønsker low-key familystyle-serveret catering på et højt gastronomisk niveau. 

Gennem årene har restauratør, Christian F. Puglisi, høstet stor anerkendelse med bl.a. Michelin-stjerne af Relæ, økologiske certificeringer og priser for både gastronomi og bæredygtighed. Vores varmeste anbefaling.

GAS OP

Gourmet Catering – Gas.Op står for Gastronomisk Oplevelse – og det er lige præcis dét I får med Tore & Co’s. gourmet catering. Ud fra sæson og personlige preferencer, modulerer og skaber teamet bag de helt rigtige serveringer til ethvert arrangement, hvilket garanterer at alle gæster får en unik oplevelse. Vores varmeste anbefaling. 

GASTROTRUCKEN

Catering – Street food fra charmerende food trucks. Hos Gastrotrucken sætter de en ære i at servere ærlig, kærlig og herlig mad fra deres meget charmerende food trucks ‘Grethe’ og ‘Inger’. Teamet bag leverer street food eventgastronomi, hvilket bidrager med en uformel, afslappet og casual stemning – dog stadig med fokus på høj kvalitet i maden.

STORYBOOKSTUDIO

Fotograf & Video. Sergio er en af de dygtigste fotografer, vi nogensinde har mødt. Vi har arbejdet med ham i forbindelse med flere bryllupper, og vi har altid haft utrolig gode oplevelser med ham. Sergio har helt unik flair for at fange stemninger i sine billeder, samt gøre det på en måde, så kompositionen i billedet virker helt naturlig men komplet velovervejet. Samtidig med at tage stilbilleder med liv i, så er Sergio også videograf og laver de mest magiske videoer. Vores varmeste anbefalinger.

KAREN KOUSGAARD

Live musik – Karen havde vi hørt rigtig godt om før vi overhovdet mødte hende. Og da vi mødte hende for første gange på bryllupsmessen 2020, skuffede hun bestemt ikke. Karen tryllebandt både os og de andre besøgende gæster, med hendes elegante toner og rolige lounge musik. Søger I derfor en artist, som kan supplere med en varm og afslappet stemningt il et arrangement I planlægger – så er Karen et oplagt valg for lækre toner –