LANGTIDSLEJE

SKAB ET SÆRLIGT UNIVERS

Mangler I ekstra kapacitet, som samtidig ønskes unikt og ekstraordinært? Udover vores typiske udlejningsperiode tilbyder vi også langtidsleje af vores telte og møbler. Langtidsleje er defineret som en lejeperiode på over 2 uger. Fordelen ved denne form for leje er tilegnelsen af en unik teltløsning, som samtidig kan løse et praktisk behov omkring yderligere kapacitet over en længere periode. Særligt tipi-teltene med deres tilhørende fleksibilitet kan skabe en løsning med mulighed for gradvis customized udvidelse.

luksustelte-outdoor
bryllupsblomster-luksustelte
havefest-telt-luksustelte
Luksustelte-outdoor-arrangementer-baalfad
romantisk-bryllupsmiddag-luksustelte
Luksustelte-outdoor-hygge

UDVID MED UNIK KAPACITET

Vores unikke telte er det perfekte supplement til fx den kvalitetsbevidste restaurant, der søger telte, som kan være mere end bare et praktisk rum. Med fokus på æstetik og flotte detaljer taler alle vores telte deres eget sprog og har sjældent brug for yderligere iscenesættelse. Ved langtidsleje af enten en Tipi eller Mastetelte får I ikke kun ekstra kapacitet og praktisk plads – I får et unikt rum, som er med til at skabe en ekstraordinær oplevelse for gæsterne.

Den typiske case, vi oplever ved langtidsleje, er en restaurant eller eventsted, som har et længerevarende kapacitetsbehov i fx sommersæsonen. Eksempelvis oplevede vi i 2020, at mange arrangementer blev flyttet rundt grundet restriktioner omkring covid-19, og vi modtog en stigende efterspørgsel på ekstra kapacitet fra en række kunder.

sortebro-kro-luksustelte
heartland-luksustelte
Fasangaarden-Luksustelte
Herthadalen - Samarbejde med Luksustelte
tisvilde-kro
stort-telt-bryllup-mastetelt
tipitelt-distortion

KOMPETENT SPARRINGSPARTNER

Vi tror på, at vi skaber de perfekte rammer sammen med jer, og derfor har I altid en fast kontaktperson, som guider jer fra start til slut. Det vigtigste for os er, at I føler jer trygge og glade ved løsningen, og derfor skal I aldrig tøve med at kontakte os, hvis I er i tvivl om det mindste.

Vi hjælper naturligvis løbende med servicering af teltene som en del af langtidslejen og står altid til rådighed for hjælp og sparring før, under og efter langtidslejen.

Skulle løsningen om langtidsleje af en unik teltløsning have vækket jeres interesse, skal I være meget velkommen til at kontakte os. Vi holder meget af at møde jer ansigt-til-ansigt, og derfor vil vi typisk efter en introsnak arrangere et møde hos jer, hvor vi gennemgår den specifikke case, I står med.

tipitelte-nordisk-aestetik-luksustelte
Stort festtelt til bryllupper
Custom-Stretch-tents-luksustelte
Luksustelte-produkter
Luksustelte

SNAK MED EN EKSPERT

I Luksustelte skaber vi hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. 

Hvorfor vælge Luksustelte? Fordi vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det aller bedste og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse. Det gør en forskel at gøre sig umage – og i Luksustelte brænder vi for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder.

Har I brug for at tale jeres konkrete case igennem med en ekspert fra Luksustelte?  

Peter-vilhelmsen-luksustelte