SALG AF TELTE OG TILBEHØR

EKSTRAORDINÆRE RAMMER

Med mere end 10 års erfaring har stifter af Luksustelte, Peter Vilhelmsen, fokuseret forretningskonceptet omkring kvalitet og æstetik. Siden 2010 har han og teamet været med til at skabe mere end 500 teltopsætninger på tværs af Skandinavien og deraf været med til at skubbe grænserne for, hvad en teltudlejningsvirksomhed kan tilbyde.

Luksustelte er grundlagt som et udlejningsfirma med en ambition om at forvandle det ordinære til det ekstraordinære. Teltrammer behøver ikke at være kedelige og usexede, men bør tværtimod skabe udgangspunktet for en omfavnende setting, som bidrager til, at gæsterne går hjem med en helt uforglemmelig oplevelse.

Udover at drive udlejningsvirksomheden sælger vi sideløbende også ud af vores produktportefølje.
Sortimentet favner brugte såvel som nye telte – samt tilbehør og møbler.

custom-stretch-tents-luksustelte.5
stratus-tipi-telte-fest-luksustelte
Luksustelte-telte-til-fest

LANGTIDSLEJE

En løsning til dig som ønsker at leje en unik teltløsning over en længere tidsperiode. Kan indløse kravet til ekstraordinære rammer og samtidig løse et praktisk behov omkring yderligere kapacitet i en specifik periode. Ved langtidsleje af enten en Tipi eller Sperry får I ikke kun ekstra kapacitet og praktisk plads – I får et unikt rum, som er med til at skabe en ekstraordinær oplevelse for gæsterne. 

Luksustelte-tipi-udlejning
Luksustelte-outdoor-arrangementer-baalfad
bar-blomsterkrans-luksustelte
nimbus-tipitelt-luksustelte

KØB AF PRODUKTER

En løsning til dig som ønsker at købe en unik teltløsning og etablere det som en mere fast ramme. Siden begyndelsen af 2010 har teamet i Luksustelte arbejdet med både Tentipis Event- og Adventure Serie. Vi har grundlagt udlejningsforretningen i Luksustelte på baggrund af en stærk passion for Event-serien. Luksustelte er det største tipi-udlejningsfirma i Danmark og er samtidig de eksklusive udbydere af mastetelte fra Sperry Tents i Skandinavien. 
 
Med 10 års håndtering af telte og tilbehør har vi gjort os mange erfaringer og vigtigst af alt, er kvaliteten af materialerne. Alle produkter i Luksusteltes porteføljen er gennemtestet over en længere periode, og I kan derfor være sikre på at investere i holdbare teltløsninger af høj kvalitet med tilhørende lang levetid. 
tipitelte-nordisk-aestetik-luksustelte
Stort festtelt til bryllupper
Luksustelte-produkter
Custom-Stretch-tents-luksustelte
Luksustelte

SNAK MED EN EKSPERT

I Luksustelte skaber vi hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. 

Hvorfor vælge Luksustelte? Fordi vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det aller bedste og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse. Det gør en forskel at gøre sig umage – og i Luksustelte brænder vi for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder.

Har I brug for at tale jeres konkrete case igennem med en ekspert fra Luksustelte?  

Luksustelte-Peter-Vilhelmsen