LOKATIONER

DET HELT RIGTIGE STED

Måske ved I allerede hvor teltet skal placeres? Det kan være, I har pladsen i haven eller låner lidt hos naboen? Hvis ikke det er tilfældet – men at I står og mangler det helt rigtige sted til placeringen af teltet, så har vi her på siden samlet en række naturskønne lokationer til jeres inspiration –

Der findes et hav af naturskønne perler i Danmark, og nedenfor finder I et udpluk af steder, vi kender og har erfaring med. Vi anbefaler alle, som søger en lokation, til at være opmærksomme på toilet-, køkken- og strømforhold, når den passende lokation skal findes. Vi har super positiv erfaring med leje af spejderhytter, så udover nedenstående liste – så anbefaler vi at undersøge den mulighed nærmere.

Der er som udgangspunkt ikke arrangeret nogle faste pakkepriser med de forskellige lokationer, da alt bliver skræddersyet efter jeres individuelle ønske. I er meget velkomne til at kontakte os omkring sparring – ellers lægger vi op til direkte kontakt med den pågældende lokation.

luksustelte-unikke-teltoplevelser
luksustelte-giver-unikke-teltoplevelser
konfirmation-luksustelte

SJÆLLAND

enebaergaarden-luksustelte
strandhotel-roesnaes-luksustelte
soelyst-klampenborg-luksustelte
soelleroedlejren-luksustelte
kulhusekolonien-luksustelte
kokkedal-slot-copenhagen
roesnaes-natur-luksustelte
den-roede-cottage-luksustelte
Fasangaarden-Luksustelte
ryegaard-luksustelte
kastrupfortet-luksustelte
fraendekilde-luksustelte

BEDSTE RAMMER

Lokationerne ovenover er steder vi har haft kontakt med i forbindelse med arrangementer, hvor vores telte har stået enten foran den respektive lokation eller hvor de har haft et område der kunne benyttes til telte og en stor fest.
Som vi tidligere skrev er det vigtigt at få styr på toiletter og køkken, hvilket er noget man kan leje flere steder. Transport til lokationen er også et vigtigt elemenet for den helt rigtige lokation. Er det for langt fra en togstation, bus eller lignende kan det være svært for nogle at komme til loaktionen. Udover den offentlige transport skal der også være parkering til de gæster som ankommer i biler. Alt efter hvilken slags fest I skal holde, kan overnatning og være et emne. Skal der være overnatning ved festen eller tæt på ?

Vi ønsker jer den bedste løsning – så jeres dag bliver så unik som I ønsker den.