LEJ EN BAR

EN UNIK BAR

Vi holder enormt meget af at kunne udvikle vores sortiment med vores eget arbejde – og egne ideer, og vores runde bar er netop født ud af en intern kreativ tanke om at skabe en smuk bar, som samtidig fungerer logistisk. Afhængig af behov og ønsker, så kan vi kombinere vores barmoduler. Der er flere muligheder – og for at give jer et bedre indblik i de mange muligheder, har vi samlet en oversigt nedenfor. 

bar-blomsterkrans-luksustelte
bar-til-festtelt-partytelt
luksustelte-unik-rund-bar

DEN RUNDE BAR

Den runde bar er bygget i et kvalitetsbevidst materialevalg, og er skabt med æstetik for øje samt funktionelle detaljer, som gør det muligt at dele baren op i mindre moduler ift. jeres behov. Det betyder at baren både kan bruges til intime middage og storslåede fester –

Vi udlejer baren som hhv. RUND BAR (1/1) – HALV RUND BAR (1/2) – BAR MODUL (1/6)

1/1

RUND BAR

Kr. 9.000 (6 moduler)

Pris inkl. opsætning & nedtagning

Mål: D55 cm – Ø400 cm – H90 cm

1/2

HALVRUND BAR

Kr. 4.500 (3 moduler)

Pris inkl. opsætning & nedtagning

Mål: D55 – B200 – L400 cm

1/6

BAR MODUL

Kr. 1.500 (1 modul)

Pris inkl. opsætning & nedtagning

Mål: D55 – L200 cm

Romantisk havebryllup i telt - Luksustelte
udlejningstelt-til-fest-luksustelte
udlejnings-bar-telt-til-haven-luksustelte
Bar i haven til havebryllup - Luksustelte
Bryllup i haven i telt - romantik - Luksustelte

EKSKLUSIV COCKTAIL AFTALE

Alle vores barløsninger udlejes excl. drikkevarer og bartender.

Alle vores barløsninger udlejes excl. drikkevarer og bartender, men ønsker I sublime cocktails lavet af proffesionele bartendere – så vil vi til enhver tid anbefale One Bar Group.

plantegning-firmafest-med-bar
plantegning-firmafest-med-scene-telt

BAREN ER OFTE FESTENS MIDTPUNKT

Gæster mødes ofte ved baren – og kan blive hængende i det område – hvor det er nemt at komme i snak med andre gæster og lære dem at kende.
Udover at være samlingssted – må baren gerne være festlig pyntet. Dette kan man fx. gøre ved at hænge en af vores dekoringe til blomster over, stille forskellige blomster dekorationer / buketter rundt på selve bardisken. Man kan enten selv gå i krig med blomster – eller finde en god dekoratør. Her har vi to anbefalinger som vi har gode erfaringer med – A Table Story og Holly Flower Studio.
I barer er det godt at have lidt af hvert. Udvalget af drikkevarer kan være både alkoholiske og ikke-alkoholiske, sådan så man sikrer at der er noget til enhver smag.
Alt efter hvor stor festen er – kan man overveje at have professionelle bartendere – de sikrer at gæsterne får en god oplevelse. Bartendere er ofte erfarne med at håndtere store antal af gæster og kan bidrage til at holde orden ved baren.
Ikke alle fester kræver nødvendigvis en bar – da det afhænger af festens karakter, værternes valg og gæsternes præferencer. En bar kan dog være en effektiv måde at organisere og strukturere festen på, især hvis den indebærer servering af lækre drikkevarer.