BRYLLUP

ROMANTIK UNDER ÅBEN HIMMEL

Søger I en løsning til jeres bryllup, som skal ramme nøgleordene: Anderledes, unik, autentisk og uforglemmelig – så har I fundet det helt rigtige her. Måske har I allerede fundet stedet, der betyder noget helt særligt for jer og mangler blot de praktiske rammer? Måske skal I have hjælp til at finde stedet, der kan sætte rammerne for drømmebrylluppet i tipi – f.eks. lige ned til vandet?

Lige meget scenariet så er vi her for at hjælpe – og vi guider jer med glæde hele vejen. Det er ikke så komplekst at holde fest i telt. I skal blot fortælle os hvad I ønsker – og så skaber vi det sammen.

bryllupsmiddag-telt-luksustelte
bryllupsblomster-luksustelte
Luksustelte-telte-til-fest
Luksustelte

DEN STORE DAG

Det her er jeres store dag, så vi gør alt, hvad der står i vores magt for at skabe rammerne for jeres bryllup lige efter jeres ønsker. Tipierne kan kombineres af forskellige størrelser, så lige meget om gæstelisten lyder på 35 eller 120+ personer – så kan vi skabe en løsning til jeres behov. Siden 2010 har vores tipi-telte dannet rammen om mange bryllupper, og vi kan også være med til at skabe jeres drømmebryllup.

Lad jer inspirere af mulighederne via vores brochure Bryllup i tipi

bryllup-telt-luksustelte
elegant-teltfest-luksustelte
varm-rolig-teltfest-luksustelte
farverig-foedselsdag-tipitelt
sommerbryllup-naturlige-omgivelser-luksustelte

"ANBEFALING TIL ALLE DER SKAL HOLDE FEST"

“Vi har lige afholdt bryllup i haven, hvor Luksustelte satte rammerne med deres skønne tipi. De har været så søde og imødekommende. Hurtig og effektiv arbejde med både opsætning og nedtagning af telt. Vi kan anbefale alle at leje telt hos dem – ikke nok med det er top service – men teltene er så unikke og fantastiske!!!

Mille Nielsen, September 2020

"ALTID PROFESSIONELLE"

“Vi har arbejdet sammen med Luksustelte professionelt et utal af gange over de sidste 6 år, og hver eneste gang er de utrolig servicemindede og møder altid op med et top professionelt team, som har styr på det hele. Derudover elsker vi at være en del af at skabe fester i Luksusteltes magiske tipier – det er fester, hvor stemningen allerede fra start er helt og aldeles magisk!”

A table story, September 2020

"TOP SERVICE HELE VEJEN IGENNEM"

“Kæmpe succes med en tipi til havefest i stedet for et traditionelt fest telt – gav en helt anden hyggelig stemning som gæsterne bemærkede. Top service fra start til slut. De kom ud og besigtigede haven da vi var i tvivl om der var plads, de informerede os altid på forhånd om opsætning og afhentning – og så var alle dem vi mødte bare super rare og service minded – en varm anbefaling følger fra os.”

Lennart, August 2020

"ALT DET VI ØNSKEDE"

“Teltene, opstillingen og omgivelserne var alt det som vi ønskede. Processen og samarbejdet op til brylluppet forløb meget gnidningsfrit. Peter fra Luksustelte kom hjem til os og hjalp os med at sammensætte en plan for brylluppet som matchede de rammer som vi havde. Op til selve bryllupsdagen blev teltet sat op uden problemer. Teltet var det store omdrejningspunkt til vores bryllup og noget vores gæster stadig snakker lykkeligt om. Vi har kun de varmeste anbefalinger til Luksustelte”

Martin & Sasha, Brudepar

"DEN MEST EVENTYRLIGE STEMNING"

“Vi kan med vores fulde hjerte anbefale Peter og Luksustelte. Teltene er helt fantastiske og skaber den mest eventyrlige stemning. Husk flagermuslygter, fakler udenfor og masser af lyskæder i træerne til når mørket falder på. Det er simpelthen så hyggeligt. Peter er den venligste og mest serviceorienterede person. Han ønsker at festen bliver så utrolig som mulig og er en person der kan få alt til at lade sig gøre. Vi har anbefalet Luksustelte til utallige mennesker og gæsterne fra vores bryllup bliver ved med at tale om teltene”

Sidsel & Christian, Brudepar

"UTROLIG SERVICEMINDED"

Utrolig serviceminded, venlige og fleksible. Der blev lejet et fantastisk telt/tippi som gav en helt unik oplevelse og stemning. Det var muligt at leje borde og bænke med, så det var super nemt! Kan bestemt anbefales herfra.”

Josefine Bruun, August 2020

PLANTEGNINGER

BRYLLUP I TELT

Hvilken teltløsning passer bedst til et bryllup? For at give jer et indblik i de mange muligheder, har vi samlet de bedst egnet plantegninger. Lad jer inspirere af mulighederne, og kontakt os hjertens gerne for konkret sparring om jeres muligheder. 

tipitelte-nordisk-aestetik-luksustelte
Stort festtelt til bryllupper
Luksustelte-unikke-barloesninger
Custom-Stretch-tents-luksustelte
Luksustelte

OPLEV MAGIEN

En Tipi eller Sperry kan noget helt andet, end hvad et traditionelt udlejningstelt kan. Simpelt dekoreret med funklende lyskæder hængende igennem rummet, vil forvandle teltet til et helt igennem magisk rum itakt med solen går ned. 

Teltenes kompromisløse design kombineret med en glødende beslyning, vil skabe en helt særlig & jordnær stemning, som mærkes med det samme, når man træder ind. Mærk selv forvandlingen fra dag til aften ved at swipe pilene fra højre-til-venstre.

PLANTOOL – Digitalt indretningværktøj

LUKSUSTELTES HELT EGET DIGITALE INDRETNINGSVÆRKTØJ Vi er så glade for at kunne præsentere vores eget digitale indretningsværktøj. Dette gør det nemt for dig - der planlægger eller overvejer at holde et arrangement i vores telte. Vi har valgt at...

POP UP – KONFIRMATION

POP UP OM KONFIRMATIONER 2024 Onsdag d. 8. november 2023 slår A Table Story dørene op for en POP UP omkring Konfirmationer. Skal man arrangere fester med andre anledninger, kan man sagtens bruge denne POP UP som inspiration. A Table Story holder...

Chesterfield sofaer i telt

CHESTERFIELD SOFAER GAV EKSTRA STEMNING I MASTETELT Selvom det var efterår havde parret et stort ønske om at deres kobberbryllup blev afholdt i telt i privat have.De ønskede en afslappet stemning - men til gengæld med masser af hygge og atmosfære....

House Of Event

EMBRACE THE OUTDOOR Gennem årene har Luksustelte solgt nye og brugte telte samt tilbehør.Dette har vi valgt at adskille fra Luksustelte under en ny fane - "HOUSE OF EVENT".House of Event er dedikeret til salg af unikke telte, møbler og tilbehør til...

Mastetelt elegance Langeland

Karen-Helene & Kai’s uhyre elegante sensommerbryllup i fantastiske omgivelser blandt kornmarker på Grevindens Logi…

ELEGANT SOMMERBRYLLUP

SOMMERBRYLLUP BLANDT MARK & ENG Astrid & Lars' uhyre elegante sommerbryllup i fantastiske omgivelser blandt mark og eng ud til Kalundborg Fjord på Restaurant Næs. Et af 2019s fineste sommerbryllupper, som fandt sted henover en solrig...

Heartland møder Burningman

Når man har pladsen på sin egen lille eng, hvorfor så ikke skabe en løsning, der skaber associationer til festivallen Heartland på Fyn og det årlige event Burningman i Nevada i baghaven? Festlighederne løb af stablen i hyggelige Holte, hvor et yderst dedikeret brudepar ønskede …

INTIMT BOHO-BRYLLUP I HAVEN

Er drømmen et intimt bryllup i haven, så er Simone & Mads’ fortryllende boho-chic bryllup i maj måned nok et pragteksempel på, hvordan det gøres. Parrets drøm var at skabe en hyggelig, intim og romantisk oase i form af en afslappet, men uforglemmelig havefest …

SENSOMMER-BRYLLUP I VEDBÆK

Et smukt sensommer-bryllup i egen have i Vedbæk lyder som en ren drøm – og det kan vi garantere, at det var. Rikke & Morten drømte om et helt unikt bryllup. Et bryllup som afspejlede noget personligt og samtidig kunne skabe et helt særligt eventyrligt univers …

LANDLIG IDYL I SKÅNE

Vi husker tydeligt de første tre gange, vi mødte Malu & Caspar. Vi var med som udstillere på forskellige messer på Sjælland, og igennem to år havde vi besøg af parret på tre forskellige messer. De sad typisk bagerst på en af vores bænke og lignede nogle, der bare skulle have lov …

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der passer til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

VI KOMMER TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i et telt. Lover vejrudsigten derfor lave temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer teltet op. Til hyggen: Lyskæder og et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver plads at have et telt stående, og har I ikke selv pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har udarbejdet en liste over naturskønne lokationer i Danmark, som vi i den grad kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Det skal I ikke tænke på, for vi sørger for at sætte alt op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltet op og tager det ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker det placeret.