RENSKIND TIL BÆNKE V/ FESTER I TELTE

RENSKIND TIL BÆNKE V/ FESTER I TELTE

Til alle slags fester – ligemeget om det er i telte eller på et fint hotel eller restaurant er det vigtigt at gæsterne sidder behageligt. Sidder gæsterne godt – er de mere tilstede, engageret, samt har bedre humør.
Vores renskind kan gøre forskellen og de passer perfekt på vores bænke.

Renskindet har en silikonebelægning på bagsiden – som gør, at skindet bedre kan tåle fugt og samtidig minimerer risikoen for at de fælder. Vores renskind er garvet, hvilket vil sige, at skindet har gennemgået en garvningsproces for at blive mere holdbare og anvendelige.
– Garvning er en behandling, der forvandler rå dyrehud til her renskind – ved at stabilisere proteinerne, så de ikke nedbrydes eller rådner. Processen gør renskindet blødt, fleksibelt og mere modstandsdygtigt over for vand og slid.

Renskindet er en naturlig del af vores univers – de er et produkt fra rensdyrindustrien i Lapland – hvilket hænger smukt i tråd med vores tipier og deres nordiske look – som også har sin oprindelse i Lapland.

Vores renskind har ca. målene: Længde 140 x Bredde 110 cm – dog lidt varierende!

raa-renskind-ved-messe-oeksnehallen

DE KAN BRUGES UDENFOR TELTET

Det er helt okay at benytte vores renskind udenfor teltet – MEN de må ikke få regn eller sne – så vi anbefaler at I selvfølgelig holder øje med vejrskifte. Det er også vigtigt, at de er inden i teltet om natten.

luksustelte-renskind

RENSKIND TIL LOUNGE MØBLER

Vi har ikke lounge møbler – men til mange af dem – passer vores renskind også til.

Ønsker I at købe renskind – så anbefaler vi at I kontakter House Of Event.

luksustelte-renskind

MILJØVENLIGT & ETISK RIGTIGT

For Luksustelte er det utrolig vigtigt at renskindet er lavet bæredygtigt og etisk rigtigt – hvor vi ved at dyrene har haft et godt liv og hele produktionen har været miljøvenlig. 

Baalfad-til-teltfester-Renskind-til-fester-i-telt-Luksustelte

GRÅ HYNDER

Udover renskind har vi grå hynder, som vi anbefaler til både vores klapstole samt vores elegante cross back chair – men de kan også benyttes på vores tipibænke. Disse hynder gør også en stor forskel i siddekomforten.

cross-back-chairs-runde-borde-luksustelte
teltfest-outdoorfest-teltunivers

SE OGSÅ