STRETCH TENT TIL DANISH OUTDOOR FESTIVAL

STRETCH TENT TIL DANISH OUTDOOR FESTIVAL

Vores stretch tent 7,5×10 m. var på Danish Outdoor Festival 2024 – d. 26.-28. april ved Skarresø i Jyderup, Naturpark Åmosen. Her fungerede det som overdække til SurvivelStore.dk´s salg af udstyr/grej, som renskind, jagtudstyr som knive, dolke, lygter, underlag, soveposer mm.
Her gjorde det så alle produkter ikke blev våde – da regnen skyllede ned over festivalen fredag. Heldigvis kom solen frem lørdag og søndag. Vores stretch tent var slået op – så det var delvis lukket ned, sådan så det lukkede butikken af med den skabte bagvæk – hvor “kassen” for betaling var sat op – sådan så der var et overblik over helt overdækket. Da Luksustelte var forbi – var Survivelstore virkelig godt besøgt.

stretch-tent-overdaekke-danish-outdoor-festival

DANISH OUTDOOR FESTIVAL

Danish Outdoor Festival er en begivenhed, der fejrer det bedste af udendørsoplevelser og aktiviteter i Danmark. Festivalen samler naturelskere, eventyrere og outdoor-entusiaster fra hele landet for at udforske, lære og nyde alt, hvad den danske natur har at byde på.

Under festivalen kan besøgende deltage i et bredt udvalg af aktiviteter og arrangementer, der spænder fra vandreture, cykelture og klatring til kanosejlads og bålhygge. Der er også workshops, foredrag og demonstrationsområder, hvor folk kan lære nye færdigheder, blive inspireret af erfarne udendørsentusiaster og få kendskab til den nyeste udstyrsteknologi.

Festivalen er også en fantastisk lejlighed til at opdage nye destinationer og naturområder i Danmark samt at møde ligesindede mennesker, der deler ens passion for det udendørs. Uanset om man er nybegynder eller erfaren udendørsentusiast, er der noget for alle på Danish Outdoor Festival. Det er en mulighed for at fordybe sig i naturen, styrke fællesskabet og skabe uforglemmelige oplevelser under åben himmel.

Bag festivalen står OutsiteEventyrsport og Friluftsland.

stretch-tent-overdaekke-danish-outdoor-festival

INSPIRATION FRA KENDTE INDENFOR NATURLIVET

Ved arrangementet i april 2024 kom mange interessante personer forbi – som kunne videregive inspiration til puplikum – dette spændte bredt i emner – som B.S. Christiansen, forfatter Gitte Holtze, vandre og friluftliv elsker Nina Kusk,  Anders AB og Claus Balisager – begge deltagere i Alene i Vildmarken, Thomas Larsen Schmidt – DGI, MTB spor, Susanne Jars – Kajak, 
Claus Jørgensen – Førstehjælpsekspert og mange flere.
stretch-tent-overdaekke-danish-outdoor-festival

STRETCH TENT TIL OVERDÆKKE AF BUTIK, SHOP EL LIGN.

Vores fleksible stretch tents giver mange muligheder hvis man ønsker at bygge en bod / butik til salg af sine varer ved madmarked, sportsarrangement, scene, koncert, reception, skolefest, festival el. lign. Vi har tre størrelser af stretch tents, 6×6 M, 7,5×10 M og 10×15 M.

Vores Stretch tents har et naturlig look med deres beige canvas farve, og opsætningen af dem kan arrangeres således, at teltet kan benyttes med alle sider oppe til fritstående opstillinger, men kan ligeså lukkes delvist ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg. Disse telte udlejes – hvor de kan benyttes én dag – to dage eller efter behov. 

stretch-tent-overdaekke-danish-outdoor-festival
stretch-tent-overdaekke-danish-outdoor-festival
event-firma-arrangement

SE OGSÅ