VORES FLOTTE STAND PÅ FOODEXPO 2024

VORES FLOTTE STAND PÅ FOODEXPO 2024

Ved FoodExpo 2024 i Herning har vi opbygget en stand som ligner en café i virkeligheden. Her emmer der af stemning – og det kan mærkes hvad et skræddersyet overdække, vores såkaldte Custom Stretch Tent kan gøre. Vores stand er på nr. 7320.
Arrangementet foregår i MCH Herning Messecenter – der ligger Vardevej 1. 7400 Herning

Under vores skræddersyet overdække – som vi kalder Custom Stretch Tent – har vi kreeret et rum der meget vel kunne være en café i virkeligheden. Her har vi bygget et udendørs miljø – et outdoor look – med fine kurvelamper hængende over et fint dækket bord, med service fra A Table Story. I hjørnet af vores café står der et barmodul og skaber stemning.

Væggene er to store billeder af en café i virkeligheden – og det er den vi forsøger at ramme følelsen af. 

Dette viser hvordan man kan udnytte sit udeareal med et overdække som er special lavet til et specifik område. Udover caféer, kan de også produceres til restauranter, barer, hoteller mm. – sådan så deres udeområde udnyttes bedre. Dette gør fx. at  omsætningen kan øges – ved dels at bruge hele deres område – samt øge længden på sæsonen – dvs. starte fx. allerede i april og slutte først i oktober på de lune dage efter årstiden.

houseofevent-foodexpo-2024-luksustelte

VORES FANTASTISK OVERDÆKKE KAN FÅS I FLERE FARVER

Vi kan give jer flere farvemuligheder når I bestiller et custom stretch tent. På den måde kan det matche jeres hus, baghave med det omkring eller give det et naturligt look. På den led kan det integreres i det allerede omkring liggende miljø – og derved blive mere naturligt.
På billedet over hænger der nogle af de farvemuligheder vi kan tilbyde – se ellers her.

houseofevent-foodexpo-2024-luksustelte

BLIV INSPIRERET TIL MULIGHEDER

Ved FoodExpo har vi bygget vores egen TV-stander – her har vi lavet en film – der viser de mange muligheder der er med et Custom Stretch Tent. Her kan det bl.a. ses – hvordan overdækket kan fæstnes på bygninger, hvordan de kan samle flere bygninger og hvordan de kan produceres til asymmetriske områder.

houseofevent-foodexpo-2024-luksustelte

PROCESSEN

For at få lavet et skræddersyet overdække – Custom Stretch Tent skal I selvfølgelig kontakte os. Allerede der sporer vi os ind på hvad I har brug for og tilbyder derefter at komme ud til jeres lokation. Her laver vi en punktsky med vores 3D scanner – som vi herefter arbejder med og tegner en teknisk tegning udfra. Denne produkttegning – som I selvfølgelig skal godkende inden vi sender den videre til producenten – er den overdækket laves ud fra.

bestilling-af-skraeddersyet-overdaekke-custom-stretch-tent

INSPIRATION

Vi har allerede lavet flere skræddersyet overdække – custom stretch tents – og nogen af dem viser vi i vores galleri.  Her er der bl.a. et ved Espehus Kro, et firma – hvor 3 bygninger skulle samles – samt på to private adresser – hvor den enes terrasse var buet og asymmetrisk. Se her – og under er linket til alle vores gallerier.

galleri-luksustelte-festtelte

SE OGSÅ