ALTERNATIVT | ANDERLEDES BRYLLUP

ALTERNATIVT | ANDERLEDES BRYLLUP

Drømmer I om, at jeres bryllup er lidt anderledes end de traditionelle. Kunne I tænke jer at inddrage naturen / outdoorlivet, samtidig med I får skøn mad, sjove indslag og dans natten lang?  Vi giver her nogle bud på hvordan nogle få ting kan være anderledes – hvorpå brylluppet bliver helt unikt for netop jer og jeres gæster.

Det er netop Luksusteltes ambition at forvandle det ordinære til det ekstraordinære – og med det – at teltrammer ikke behøver at være kedelige, og at de netop kan skabe et udgangspunktet for en alternativ setting, der bidrager til, at gæsterne går hjem med en helt særlig oplevelse – uforglemmelige historier.

Vi har specialiseret os i, at levere unikke telte samt tilbehør til arrangementer, som ønskes jordnære og stadig elegante. 

ballon-indgang-bryllup-i-telt

ALTERNATIV BRYLLUPSFEST

At arrangere en alternativ bryllupsfest handler om at bryde med traditionerne og skabe en unik oplevelse, der passer til jeres personligheder og interesser. 

Vi har mange telte der kan skabe en intim stemning, dels inde i teltet – men også hvor det omkring liggende – hav, sø, eng, by, skov – er draget ind i jeres bryllupsfest – hvorpå den forvandles til en magisk dag under den åbne himmel og stjernerne.

Vi anbefaler enten vores tipier eller mastetelte til bryllupsarrangementer. Først og fremmest er det en smagssag om det bliver den ene eller anden – hvilket udtryk I ønsker skabes.

De nordiske tipier har rolige naturfarver og en smuk form – hvor de funklende lyskæder fra top-til-tå skaber et magisk rum, som bidrager med en afslappende og hyggelig atmosfære. Fx. se galleri – Romantik ved Fjorden i Telt eller Jordnær Kærlighedsfest

Vores unikke Mastetelte rummer en tidsløs elegance med dets majestætiske høje toppe, råhvide lærred og massive rå stolper i træ. Disse telte er betagende og virkelig unikke – især når I har sat jeres eget personlige touch på dem. Fx. se galleri – Elegant pynt til bryllup eller Landlig mastetelt elegance

kaempe-bryllup-i-cirkustelt

ANDERLEDES DRESSCODE TIL BRYLLUP

Når man indbyder til bryllup i telt – er det altid godt at informere sine gæster om at det afholdes i telt. Ikke fordi det nødvendigvis er koldere (vi anbefaler ofte varmekanoner hvis det ikke er i sommermånederne) – men fordi forholdene er anderledes, her i blandt med toiletforholdene, underlaget og at omgivelserne er inddraget som loungeområde osv.

Når der alligevel skrives om tøjet – kunne det være en mulighed at lave en dresscode hvor man sætter tonen og kan skabe en spændende stemning. Det kan være et bestemt tema, fx. boheme-inspireret, historisk tøj fra en bestemt æra, såsom 1920’erne eller 1950’erne, som skaber en fantastisk visuel effekt og kan føre til sjove samtaler om mode gennem tiden. En dresscode kan også være at man vælger en bestemt farve eller farvepalet, som alle gæsterne skal bære, hvilket skaber en sammenhængende æstetik, samtidig med at det giver gæsterne mulighed for at udtrykke deres individualitet gennem deres valg af tøj. Vores sidste bud er at bede sine gæster om at klæde sig ud som deres yndlingskarakterer, superhelte, film- eller tv-figurer. Dette skaber en sjov og legende stemning og giver alle en chance for at være kreative med deres påklædning.

personlig-gave-bryllupsgave

ANDERLEDES BRYLLUPSGAVER

Først – man kan sagtens holde bryllup i telt med en traditionel ønskeliste. Dette er bare forslag til hvis man har lyst til at gribe det lidt utrationel an.

En anderledes ønskeliste kunne være:
– Oplevelsesgaver; enten til brudeparret kun, men også sammen med dem der forærer gaven. Det kan fx. være koncertbilletter, teaterforestilling, en gourmetmiddag på en eksklusiv restaurant eller som et weekendophold på et luksushotel. Disse gaver skaber minder og oplevelser, som brudeparret vil værdsætte i lang tid fremover.

– Personligt kunstværk; som er skabt specielt til brudeparret.

Velgørenhedsgaver; her kan man gøre en forskel ved at donere til et velgørende formål eller organisation, som brudeparret har en særlig tilknytning til. I stedet for at modtage materielle gaver kan I bede jeres gæster om at donere til velgørenhed.

Hjemmelavede gaver; ønsk jer personlige gaver. Disse gaver viser en særlig kærlighed.

underholdning-til-teltfest

ANDERLEDES BRYLLUPSINDSLAG

Som brudepar kan I selv komme med en masse underholdning, så dagen gøres mere mindeværdig for jer og jeres gæster.

– Interaktive madoplevelser; Giv jeres gæster en kulinarisk oplevelse ved at inkludere interaktive madstationer såsom en sushi-rullebar, en mojito-bar, en gourmetpizzastation eller endda en chokoladefontæne. Dette giver gæsterne mulighed for at deltage aktivt i madlavningen og skaber en sjov og afslappet atmosfære.

– Live underholdning; Hyr et liveband eller en musiker til at spille under ceremonien, receptionen eller festen. Overvej også at inkludere andre former for liveunderholdning såsom en tryllekunstner, en stand-up komiker, en cirkusartist eller endda en flamencodanser. Liveunderholdning tilføjer en ekstra dimension til festen.

– Foto- og videoboder; Opsæt en foto- eller videobod, hvor gæsterne kan tage sjove billeder eller optage personlige videobeskeder jer. Dette skaber sjove øjeblikke, som I kan se tilbage på senere.

– Spil og konkurrencer; Arrangér forskellige spil og konkurrencer for jeres gæster såsom en quiz, en dansekonkurrence med en prof. danselærer el. lign. Dette skaber en sjov og festlig stemning og giver alle mulighed for at deltage og have det sjovt.

Uanset hvilken form for underholdning I vælger, er det vigtigt at tænke på jeres gæsters interesser og præferencer og vælge noget, som I ved, de vil have det sjovt med.

stor-skaerm-ved-teltbryllup

VINTERBRYLLUP I TELT

Det er de færreste der tror man kan holde bryllup i telt i vintermånederne. Bryllupssæsonen er ofte fra sidst på foråret til først på efteråret – men vi har sat telte op til bryllupper i vintermånederne.

Her kunne man også være så heldige at det også sneede som gav både idylliske billeder af teltet – men også smukke bryllup fotografier – som struttede af romance og kærlighed.

Hvis I vælger dette, har vi natuligvis lidt viden vi gerne vil dele ud af, mht. varmekanoner, beklædning mm.

sne-paa-tipitelte

DRØMMER I OM ET UNIKT BRYLLUP

Går I rundt med en drøm om et særligt bryllup – er I meget velkomne til at kontakte os – vi har over 10 års erfaring – og har sat telte op i mange sammenhænge og steder.
Ønsker I at købe et telt fordi I, i fremtidden skal fejre mange begivenheder som bryllup, barnedåb, konfirmation, kobberbryllup mfl. har vi vores søster firma – House Of Event – her sælger vi mange unikke telter i alle størrelser.

galleri-luksustelte-festtelte

SE OGSÅ