KOM OG SE VORES SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

VI BYGGER VORES EGEN STAND MED ET SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

Ved FoodExpo 2024 i Herning står vi ved Stand 7320 alle dage. Det starter d. 17. kl. 10. og slutter d. 19. marts kl. 17. Arrangementet foregår i MCH Herning Messecenter – som ligger Vardevej 1. 7400 Herning

Vi opbygger en stand der forestiller en café under et skræddersyet overdække – som vi kalder Custom Stretch Tent. Dette viser hvordan man kan udnytte sit udeareal med et overdække som er special lavet til et specifik område. På den måde kan caféer, restauranter, barer, hoteller mm. udnytte deres udeområde bedre – og på den måde øge omsætningen – ved dels at bruge hele deres område – samt øge længden på sæsonen – dvs. starte fx. allerede i april og slutte først i oktober på de lune dage efter årstiden.

houseofevent-foodexpo-2024-luksustelte

VORES FANTASTISK OVERDÆKKE KAN FÅS I FLERE FARVER

Vi kan give jer flere farvemuligheder når I bestiller et custom stretch tent. På den måde kan det matche jeres hus, baghave med det omkring eller give det et naturligt look. På den led kan det integreres i det allerede omkring liggende miljø – og derved blive mere naturligt.
Her ses de fleste farver:

farvemuligheder-skraeddersyet-overdaekke-custom-stretch-tents
farvemuligheder-skraeddersyet-overdaekke-custom-stretch-tents

PROCESSEN

For at få lavet et skræddersyet overdække – Custom Stretch Tent skal I selvfølgelig kontakte os. Allerede der sporer vi os ind på hvad I har brug for og tilbyder derefter at komme ud til jeres lokation. Her laver vi en punktsky med vores 3D scanner – som vi herefter arbejder med og tegner en teknisk tegning udfra. Denne produkttegning – som I selvfølgelig skal godkende inden vi sender den videre til producenten – er den overdækket laves ud fra.

bestilling-af-skraeddersyet-overdaekke-custom-stretch-tent

INSPIRATION

Vi har allerede lavet flere skræddersyet overdække – custom stretch tents – og nogen af dem viser vi i vores galleri.  Her er der bl.a. et ved Espehus Kro, et firma – hvor 3 bygninger skulle samles – samt på to private adresser – hvor den enes terrasse var buet og asymmetrisk. Se her – og under er linket til alle vores gallerier.

galleri-luksustelte-festtelte

SE OGSÅ