GALLERI

SKAB DET UNIKKE

Velkommen til vores visuelle univers – Et indblik i de muligheder som ligger i at kunne skabe sin egen personlige atmosfære. I Luksustelte skaber vi de fysiske og praktiske rammer, men hjælper også gerne med sparring omkring at skabe et samlet univers lige efter jeres ønske.

– Lad jer inspirere af de mange muligheder som I kan finde i vores galleri nedenfor –

I VORES TELTUNIVERS HAR VI TELTE TIL ALLE ANLEDNINGER 

I vores galleri, kommer vi rundt om alle de anledninger man kan kreere en teltfest omkring. Fest i telt kan være et vidt begreb – vores motto er at “ALT KAN FEJRES I ET TELT” – det kan i nogle situationer “bare” være en god planlægning – og så passer mottoet! Vi har i galleriet samlet en masse af de fester vi har været med til at arrangere – Det er diverse event telte arrangementer, som firma jubilæums – hvor vi har lavet et fest telt plads til over tusind gæster – festivaller i vores telte – konfirmation i telt – kæmpe og små intime bryllupstelte – studentergilde – barnedåb – runde fødselsdagsfester – haveteltfester ect.
Her kan man også finde forskellige eksempler på hvordan vores møbler ser ud i forskellige situationer – om det er runde borde, aflange borde – klapstole, cross back chairs eller vores elegante træbænke – som alle passer ind i vores teltunivers på forskellige måder – alt efter størrelse på teltet, antallet af gæster og placering af teltfesten – privathave, ved sommerhus eller ved en lokation hvor I fx. har lejet jer ind.
Det er også muligt at leje en bar til jeres teltfest. Alt efter hvilken størrelse telt i bruger – kan vi anbefale en rund bar, halvmånebar eller 1-2 modulbar elementer. Underlaget kan være tæpper i natur farve eller vores grå modulgulv – ydermere har vi mulighed for at sætte et egeparket dansegulv op – hvis man ønsker det med vores gulvtæpper.
Vi har også mulighed for at hjælpe, hvis jeres kro, restaurant, hotel, café har brug for et overdække – hvorpå I kan udvide jeres sæson eller arealet hvor I kan servere – fx. hvis området er asymmetrisk eller på et skråt område – disse telte hedder Custom Stretch Tents – som vi laver med vores samarbejdspartner – House Of Event.

trust-pilot-anmeldelser-luksustelte
trust-pilot-anmeldelser-luksustelte