Luksustelte

KONFIRMATION I APRIL I TELT

Mastetelt 8×14 m. satte rammen om en konfirmation i april måned. Her var der dækket op til 35 gæster ved runde borde med cross back chairs som var placeret i den ene ende af teltet – så der var fint med plads til dansegulv og en mindre halvmåne bar i modsatte ende af teltet – hvor gavebordet også stod. Konfirmanden havde valgt service og stofservietter fra A Table Story, samt blomster som prydede bordet så flot. En rigtig fin detalje var bordkortene som var en macarons fra My Ella, som gæsterne selvfølgelig kunne nyde. Baren blev brugt som en selvbetjeningsbar, samt til dessert og kaffe buffet. Da april kan byde på al slags vejr, havde kunden lejet en varmekanon, som gav godt med varme i teltet. I teltet havde de også en kurv med lidt tæpper, hvis nogen af gæsterne alligevel skulle være lidt kuleskær.

konfirmationstelt-haven-april

BESKRIVELSE

Mastetelt 8x14M

 

Forhaven på egen matrikel
Konfirmations fest for en ung konfirmand for 35 gæster

 

•  Mastetelt 8x14M

•  Klassiske Lyskæder

•  5x Runde borde

•  Træ bord (gavebord)

•  35x Cross Back Chairs

•  Gulvtæpper

•  Dansegulv

•  2x Barmoduler

•  Varmekanon

•  2x Vimpler

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

landlig-bryllup-luksustelte
farverig-foedselsdag-tipitelt
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
botanisk-havefest-luksustelte

KONFIRMATION I TELT I FORHAVEN //

Ska lI afholde en konfirmation – er det utrolig dejligt at kunne arrangere en festem tæt på ens bolig – samtidig med at det ikke er direkte i eget hjem. Dette er rart i fht. planlægning af diverse ting I har lyst til at benytte af jeres egne ting i fht. hvis det var i nogle festlokaler et sted – hvor man hver gang skal transportere sig derhen. Det giver også en fordel ved borddækning, oppyntning, gaver mm. Andre fordele er at man selv kan styre dagen mht. tider på hvornår man vil gøre hvad – I kan starte og slutte festen som I ønsker – og ikke koordinerer med overtagelse af lokalerne, rengøring osv. Toilet forholdene er på plads inden – hvis jeres bolig har et toilet tæt på den nærmeste indgang er det selvfølgelig mest optimalt – men de fleste finder en vej omkring dette. Køkkenet er lige om hjørnet og maden kan enten tilberedes lige ved – i eget køkken eller opbevares der indtil I er klar til at spise. 
En anden fordel ved at bruge egen have er – at hvis man også har børn med – kan de bevæge sig lidt mere frit rundt ifht. hvis det er på en restaurant eller lign. At inddrage sin egen have kan fx. også være til et lounge område, hvis vejret er til det.
Det er altid god stil at oplyse ens naboer om festen – da manges haver støder helt op til hinanden, samt hvis støjniveauet er højt i fht. hvad der normalt sker i nabolaget. Der kan man fx. invitere dem ind til en lille skål – hvis man er frisk på det.