Luksustelte

FARVERIG FØDSELSDAG I TELT

Farverig fødselsdag i fuld flor – med et feminint touch og legesyge ideer. En farvestrålende sommerfest afholdt i junis skønne varme, og med en hovedgæst som fyldte 40 år. Vores stratus tipi var perfekt størrelse når gæsteantallet var omkring 48 gæster. Festen blev afholdt med græs som underlag – hvilket giver en skøn outdoor følelse i det nordiske telt. Til festen var vores aflange træbode placeret 2&2 i 4 sæt – som en blomst. Hertil stod vores træbænke med renskind på. I midten af tipien stod vores bålsted – som giver en hyggelig stemning – men en lokal varme omkring.
I toppen hang en dekoring halvt ned i midten af tipien – den var med fine små blanke mørkegrønne, og lidt guldfarvede balloner – som sammen med lyserøde og gule blomster, samt grønne grene gav en fantastisk naturlig stemning med græsunderlaget i teltet. Rundt på bordene var der enkle flaskevaser i forskellige højder – med elegante langstilkede blomster – også i forskellige højder. Uhyrre elegang i det meget naturpyntet teltrum.

farverig-foedselsdag-tipi-telt

BESKRIVELSE

Stratus-tipi

 

Opdækning til 48 personer.
Fødselsdags-arrangement

 

•  1 x Stratus-tipi

•  8 x Aflange borde

•  8 x Bænke-sæt

•  16 x Renskind

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  1 x Bar

•  Dekoring Ø200

 

Service & blomster fra A table story
Balloner fra Bows & Balloons
Grafik fra Inksaloon

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

FØDSELSDAG I TELT

At leje et telt til en fest kan give en magisk oplevelse til alle. Om det er til en rund fødselsdag, et bryllup, en konfirmation – barnedåb eller et firmaevent – festen kan blive unik – især hvis alle rammerne passer og fugerer – som hos Luksustelte.
Kan man lide følelsen af udendørs atmosfære og naturskønne omgivelser kan vi anbefale vores udlejningstelte.
Det smarte ved en teltfest er at man kan slå det op hvor som helst – selvfølgelig med udtagelser! Men det giver en stor fleksibilitet til at vælge den perfekte placering. Det kan være i din have, på en strand, mark, ved en sø eller i en park.
Indretningen af teltet kan være med netop det ønske af tema man ønsker – det kan være farverigt mod teltdugens neutrale farve – det kan være med et outdoorlook hele vejen igennem eller hvad fantasien finder på. Teltet gør det også muligt at holde en sommerfest i udendørsånden – selvom det regner eller blæser. På en varm dag giver teltet skygge, og hvis det regner, holder det dine gæster tørre.
Teltet skaber en mere intim atmosfære sammenlignet med større festlokaler. Dette kan føre til mere personlige interaktioner og en nærmere forbindelse mellem gæsterne.
Ved siden af festteltet kan man fx. sætte egne telte op til overnatning – hvilket gør at man ikke skal sørge for transport hjem – hvilket skaber en mere afslappet og festlig stemning.