Luksustelte

BRYLLUP I TELTE V/ SOMMERHUS

Brudeparret Amanda & Micki ønskede at holde deres bryllup på deres sommerhusgrund i Asserbo i Nordsjælland. De ønskede en fest til ca. 80 gæster, med smukke klassiske langborde med de elegante cross back chairs omkring. Her stod A Table Story for udsmykningen af bordene – som blev utrolig flotte og elegante i lyse råhvide nuancer, både blomster & servicen. Maden blev lavet og forberedt af Rødder – som en pionerer indenfor bæredygtig gastronomi. De har fokus på lokale råvarer, miljøvenlige madvaner og engagerende madoplevelser. Maden blev anlagt under vores stretch tent – som er perfekt som et ekstra telt / overdække ved netop sådanne arrangementer, hvor maden skal forberedes på stedet. Parret har 2x barmoduler til at danne en bar – hvor der var høflig selvbetjening. Festen foregik til langt ud på natten – og til dansegulvet havde de en diskokugle hængende oppe i tipitoppen.

elegant-bryllup-i-telt-paa-sommerhusgrund

BESKRIVELSE

2x Stratus-tipi

 

Bryllups-arrangement v/Asserbo,

Opdækning til 80 personer

•  2 x Stratus-tipi m. Wallflex Windows

•  14 x Tipi Træborde (til langborde)

•  80 x ‘Cross Back Chairs’ & Hynder

•  Modulgulv

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  1 x Diskokugle

•  2 x Barmoduler 

•  2 x Gasbålsted inkl. gas

•  6×6 m. Stretch tent med klassiske lyskæder til madforberedelse


Fotos af Brudeparret / Amanda & Micki

Mad: Rødder

Service & Blomster: A Table Story

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTFEST PÅ SOMMERHUSGRUND

Har du en drøm om at holde bryllup i telt – og har du en sommerhusgrund – er det en dejlig og fhv. nem løsning til at danne rammerne for et skønt bryllupstelt. Hvilken type telt du skal vælge er afhængigt af hvilket look du gerne vil have dit bryllup har. Til bryllupper anbefaler vi enten vores tipitelte eller vores mastetelte. Selve teltets størrelse afhænger af jeres sommerhusgrund og antallet af gæster I ønsker. Vi har en masse masse priseksempler og forslag her – hvor I kan søge inspiration. I kan også søge inspiration til teltmodel udfra jeres gæsteantal her.

 Det er klart at jeres sommerhusgrund og omgivelser spiller ind til hvordan jeres bryllup (eller anden fest) bliver. Der skal være plads til at pløkke, som ofte ca. er 1 m. mere i hver side end teltets størrelse. Derudover skal I tænke på køkken – hvor vi fx. kan anbefale et stretch tent til forberedelse af maden – og også toiletforholdene skal overvejes. Nogle par (arrangører) lejer en toiletvogn – som fx. de her (kender ikke specifik disse – men vogne af denne type).