RÅDGIVNING

SNAK MED EN EKSPERT

Står I med tanker om at købe eller langtidsleje et tipitelt fra Tentipi, et stretch eller et mastetelt fra Organic Concept ? Så hjælper vi jer hjertens gerne godt på vej med kyndig vejledning. Med over 10 års erfaring med udlejning af Tentipi telte og sidenhen Stretch og Mastetelte har vi den største know-how på markedet, og kan derfor være jeres troværdige sparringspartner, når valget falder på køb / langtidsleje af et eksklusivt telt.

Der kan være mange faktorer, der spiller ind i valget af jeres eventtelt, så sammen med jer gennemgår vi behovet og finder den løsning, der passer bedst. I vores rådgivning kigger vi på følgende aspekter

Pladskrav og størrelse
– Placering af telt og adgangsforhold
– Krav til materialer og forankring
– Certificering eller byggetilladelse
– Pladsfordelingsplaner og krav til nødskiltning/belysning
– Tilvalg og fleksibilitet
– Opsætning og nedtagning
– Løbende sparring og service
– Levetid og budget

stratus-tipi-Luksustelte1
Luksustelte-rådgivning
Luksustelte-rådgivning1

BESTIL SALGSMATERIALE

Anmod om en pris på køb/langtidsleje af telt / eller vend en logistisk udfordring, I står med. Udfyld nedenstående kontaktformular, og så vender vi personligt tilbage til jer hurtigst muligt. 

  Navn (påkrævet)

  E-mail (påkrævet)

  Bekræft e-mail (påkrævet)

  Telefon (påkrævet)

  Hvad omhandler din forespørgsel?

  Modtag nyhedsbrev

  Læs vores kunde- og privatlivspolitik

  LANGTIDSLEJE AF TELTE

  Vi har igennem tiden haft flere landtidsleje – det har været restauranter, messer, kroer, caféer, strandbarer, festivaller, streetfood markeder, juletræ´s salg ect.
  Det gælder bla.:
  Fasangården i Frederiksberg Have. Her har et af vores mastetelte stået mange gange i haven lige ved deres terrasse.
  O-Green juletræssalg – der i hele december har brugt en tipi til julehygge ved deres salg af juletræer.
  Storms Pakhus har foran deres indendørs streetfood marked haft en tipi stående mellem juletræer og spredt hyggelig stemning.
  og mange flere.

  Er du blevet interesseret, står vi klar til en uforpligtende snak omkring jeres muligheder og passer ingen af vores telte i første omgang – har vi fra 2023 kunne producere skræddersyet teltløsninger – Custom Stretch Tents – så ligemeget om dine grund er assymetrisk, skrå eller lignende kan vi altid finde en løsning, hvor alle kvadratmeter på jeres grund udnyttes.
  Vi tilbyder dette til både erhverv og private – og har allerede hjulpet flere. Dette er bla. Espehus Kro – som har fået lavet en special løsning til deres ude område – hvor de nu med ro i maven kan tage imod bookninger til udendørsfester.

  Vi kan med vores 3D scanner, komme ud til jer og lave en personlig skitse af et telt der kan passe perfekt ind i jeres rammer. Efterfølgende med dialog med jer finder vi den helt rigtige model til jer.