PRISEKSEMPLER

SKAB JERES EGEN LØSNING

På de følgende sider vil vi gerne give jer, et indtryk af de mange muligheder og opstillinger, der er med vores forskellige telte. Alle telte og plantegninger er meget fleksible, og ingen vist løsning er definitivt den rigtige. Vi sammensætter ALTID en personlig løsning, der dækker behov og ønsker til jeres arrangement – Så kontakt os og lad os sammen finde en løsning der passer til jeres behov.

TIPI TELTE

MASTETELTE

STRETCH TENTS

WOODEN DOME

Luksustelte

OPLEV MAGIEN

Vores telte kan noget helt andet, end hvad et traditionelt udlejningstelt kan. Om det er vores majestætiske Mastetelt, vores nordiske tipi, vores organiske stretch telte eller vores imponerende wooden dome – så er universet helt unikt. De kan dekoreres simpelt og enkelt med funklende lyskæder hængende igennem rummet – hvilket forvandler teltet til et helt igennem magisk rum – især itakt med solen går ned. 

Teltenes kompromisløse design kombineret med en glødende beslyning, vil skabe en helt særlig & jordnær stemning, som mærkes med det samme, når man træder ind. Mærk selv forvandlingen fra dag til aften ved at swipe pilene fra højre-til-venstre.

FESTTELTE MED UENDELIGE MULIGEHDER 

I vores galleri, kommer vi rundt om alle de anledninger man kan kreere en teltfest omkring. Fest i telt kan være et vidt begreb – vores motto er at “ALT KAN FEJRES I ET TELT” – det kan i nogle situationer “bare” være en god planlægning – og så passer mottoet! Vi har i galleriet samlet en masse af de fester vi har været med til at arrangere – Det er diverse event telte arrangementer, som firma jubilæums – hvor vi har lavet et fest telt plads til over tusind gæster – festivaller i vores telte – konfirmation i telt – kæmpe og små intime bryllupstelte – studentergilde – barnedåb – runde fødselsdagsfester – haveteltfester ect.
Her kan man også finde forskellige eksempler på hvordan vores møbler ser ud i forskellige situationer – om det er runde borde, aflange borde – klapstole, cross back chairs eller vores elegante træbænke – som alle passer ind i vores teltunivers på forskellige måder – alt efter størrelse på teltet, antallet af gæster og placering af teltfesten – privathave, ved sommerhus eller ved en lokation.
Det er også muligt at leje en bar til jeres teltfest. Alt efter hvilken størrelse telt i bruger – kan vi anbefale en rund bar, halvmånebar eller 1-2 modulbar elementer. Underlaget kan være tæpper eller vores modulgulv.
Vi har også mulighed for at hjælpe, hvis jeres kro, restaurant, hotel, café har brug for et overdække – hvorpå I kan udvide jeres sæson eller arealet hvor jer I kan servere – fx. hvis området er asymmetrisk eller på et skråt område – disse telte hedder Custom Stretch Tents – som vi laver med vores samarbejdspartner – House Of Event.