KØB AF PRODUKTER

- HOUSE OF EVENT -

ET EKSKLUSIVT UNIVERS

I Luksustelte forhandler vi kun brands, som er gennemtestet i vores udlejningsforretning. På den måde sikrer vi, at alle vores produkter er af høj kvalitet. Vi har igennem 10 år gjort os mange erfaringer og vigtigst af alt, er kvaliteten på materialet.

Hos Luksustelte brænder vi for at skabe det ekstraordinære, og vi gør det ved at tilbyde unikke telte og møbler i høj kvalitet, fordi vi ved, at det gør en forskel at gøre sig umage. Sideløbende med udlejningsvirksomheden har vi åbnet en salgsportal – HOUSE OF EVENT – hvor vi sælger ud af vores produktportefølje.
Sortimentet favner brugte såvel som nye telte – samt tilbehør og møbler.

POPULÆRE PRODUKTER

STRATUS  TIPI

CIRRUS TIPI

NIMBUS TIPI

TRÆ BÆNKE

14x26M MASTETELT

AFLANGE BORDE

GASBÅLSTED

LYSKÆDER TOP-TIL-TÅ

HOUSE OF EVENT

Uanset om mediet er af træ, glas, metal eller tekstiler så adskiller vores produkter sig med overlegen kvalitet, detaljer og originalitet.
Alle produkter hos House Of Event er valgt med stor omhu og med et skarpt øje for høj æstetik og solid kvalitet.

Vi tilbyder et nøje udvalg af telte og møbler i høj kvalitet og med en gennemgående æstetik. Vores vision er at skabe ekstraordinære rammer til dig – og derfor er den magiske tipi og det elegante Mastetelt mere end bare et gennemsnitligt telt.

SALG AF NYE TELTE

I Luksustelte har vi specialiseret os i unik teltudlejning og leverer unikke rammer, som er med til at skabe uforglemmelige stunder. Vi udbyder to forskellige typer telte. Den Unikke Tipi af svenske Tentipi og Det Elegante Mastelt af amerikanske Sperry Tents. Begge er telt-designs, som kan skabe en helt særlig atmosfære og samtidig holde vind og vejr ude. Vores valg af de forskellige producenter er truffet på bagggrund af en lang række kriterier – og begge opfylder de profilen om en kompromisløs tilgang til kvalitet og æstetik. 

tentipi-luksustelte
mastetelt-Sperry-luksustelte
Luksustelte
bar-til-festtelt-partytelt
mastetelte-bryllup-luksustelte
havefest-telt-luksustelte

SALG AF BRUGTE TELTE

Vi sælger løbende ud af vores udlejningstelte, og da vi gør en stor dyd ud af at passe på vores materiale, er her en mulighed for at få et telt i god stand til en reduceret pris i forhold til at købe nyt. Vores udskiftning af telte i udlejningen sker ofte i et tempo, så teltene står tilbage i exeptionel god stand. Der er derfor stadig høj værdi i teltene, selvom de er brugte.

Vi sikrer os løbende, at alt vores materiale fremstår i bedst mulig stand, hvilket betyder, at vi foretager løbende vedligeholdelse og derved minimerer slitagen. Er I derfor interesseret I at købe et brugt telt fra vores udlejningsforretning, så kan I være sikre på at vi ikke sætter kvaliteten på spil.

Luksustelte

SNAK MED EN EKSPERT

I Luksustelte skaber vi hele universer – og heraf totale løsninger efter jeres ønsker. 

Hvorfor vælge Luksustelte? Fordi vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det aller bedste og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse. Det gør en forskel at gøre sig umage – og i Luksustelte brænder vi for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder.

Har I brug for at tale jeres konkrete case igennem med en ekspert fra Luksustelte?  

Peter-vilhelmsen-luksustelte