Luksustelte

STRETCH TENT TIL FORBEREDELSE AF MAD

Stretch tent til forberedelse af mad ved et smukt bryllup i Asserbo i Nordsjælland. Parret fik arrangeret at deres mad kunne forberedes under et overdække. Det var vores stretch tent 6×6 m. der passede perfekt ved parrets sommerhus – lidt væk fra det dobbelt stratus tipi telt – hvor parret holdt deres bryllupsfest. Det var Rødder – der stod for maden ved brylluppet. Rødder er en pioner indenfor bæredygtig gastronomi i Danmark. Deres fokus er på lokale råvarer, miljøvenlige madvaner og engagerende madoplevelser. Vores stretch tent er netop perfekt som et ekstra telt / overdække ved netop sådanne arrangementer – og det gør at maden kan forberedes på stedet – hvilket gør at den er helt sprød og frisk når den serveres.

stretch-tent-til-madlavning

BESKRIVELSE

6×6 m. Stretch tent til bryllup

 

Telt / overdække til madlavning ved sommerhusbryllup

Dette telt er på 36 kvm. – hvilket her var nok til omkring 80 gæster
Stretch-teltet er yderst fleksibelt og kan opsættes på flere forskellige måder afhængig af behov. I dette tilfælde var overdækket helt fritstående – det kan også lukkes delvist ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg.
Canvas Farve er beige, hvilket passer til især vores tipitelte.
Indgangshøjden er 2,5m

 

•  6×6 m. Stretch Tent

•  Klassiske Lyskæder

 

 

 

Billeder: Rødder

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

STRETCH TENT / OVERDÆKKE / TELT TIL MADLAVNING

Der er flere fordele ved at have et overdække eller telt til madlavning ved et bryllup. Det er en fantastisk løsning, som både er praktisk og kan give et æstetisk smukt udseenede – som vores stretch tents har. Overdækket beskytter maden, uanset om solen skinner eller det regner. Et overdække skaber også en kontrolleret madlavningszone, hvor hygiejne og sikkerhed kan opretholdes på højeste niveau. Dette er især vigtigt ved et bryllup, hvor mange mennesker skal bespises. Teltet kan reducere risikoen for, at insekter og andre skadedyr kommer i kontakt med maden.

Et dedikeret madlavningsområde gør det lettere at organisere og koordinere forberedelserne. Kokkene har alle nødvendige redskaber og ingredienser samlet ét sted. Overdækket kan indrettes med borde og køleskabe, så der er god plads til opbevaring og tilberedning af maden. Med et telt kan gæsterne nemt interagere med kokkene og se madlavningsprocessen, hvilket kan være en underholdende og engagerende oplevelse. Maden kan også serveres helt frisk og sprød direkte fra kokkene.

Vores stretch tents / overdække kommer i flere størrelser, hvilket gør det muligt at tilpasse madlavningsområdet efter antallet af gæster og specifikke behov for arrangementet. Vi har stretch tents i 6×6 m.7,5×10 m.10×15 m. Derudover har vi også et catering telt / pagode telt – som mange bruger til forberedelse af mad. Disse telte er nemme at sætte op og tages ned, hvilket giver fleksibilitet i forhold til placering og logistik.