Luksustelte

SMUKT DEKORERET BORDE I TELT

Utrolig smukt dekoreret borde i telt til havefest. De altid kreative og nytænkende fra A Table Story stod for servicen og de flotte blomster. Kunden havde valgt pearl stel, olivengrønne glas og naturlige grønne buketter rundt på bordene – og samlet gav det en skøn “rød” tråd i borddækningen. På hver tallerken lå der små kuvertblomster med bordkort på, som gav en fin sidste prik over i’et til de samme blomster som der var i buketterne på bordene. Teltet til festen var vores Mastetelt 10×15 m. og der var booket runde borde og de altid elegante cross back chairs. Dugene på de runde borde var i en lys grå nuance, som gav en frisk stemning – sammen med masteteltets dug.

I teltet stod der også 3x tipiborde – som stod langs teltsiden – hvorpå buffeten stod. Som underlag havde kunden valgt vores modulgulv – som gør at gæsterne kan have alle slags sko på – uden at skulle bekymre sig om at glide i stiletterne. Ved siden af vores mastetelt var der placeret en nimbus tipi – som blev benyttet som skygge areal for gæsterne – samtidigt med de kunne trække noget frisk luft udenfor selve festteltet.

telt-med-smukt-dekoreret-borde-til-havefest

BESKRIVELSE

MASTETELT 10×15 M

 

Havefest til 70 personer
Mastetelt 10×15 m. ved Charlottenlund i Gentofte

 

•  1x Mastetelt 10×15 m.

•  Klassiske Lyskæder til mastetelt

•  9x Runde Borde

•  70x Cross Back Chairs

•  3x Tipi borde

•  Modulgulv

•  2x Varmekanon

•  1x Nimbus Tipi

•  Klassiske Lyskæder til nimbus

 

Blomster & Service: A Table Story
Fotograf: A Table Story

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TIPS TIL BORDDÆKNING

Inden I skal beslutte jer for hvordan jeres borde til jeres teltfest skal dekoreres – er det godt at finde ud af om der er et tema for festen. Dette tema kan være grundlæggende for farve valget for borddækningen, sådan så det passer til anledningen. På den måde kan bordet blive et sammenhængende og stilfuldt i udseende. Brug evt. lag-på-lag teknikken med duge, bordløbere og dækkeservietter for at tilføje dybde og tekstur til bordet. En basisdug med en kontrasterende bordløber kan skabe et smukt fokuspunkt. Placer en smuk midterpynt, såsom blomsterarrangementer, lysestager eller en dekorativ skål. Sørg for, at midterpynten ikke er for høj, så gæsterne kan se hinanden over bordet.

Servicen og bestik skal være pænt, enkelt og korrekt opstillet. Tallerkener skal placeres cirka 2 cm fra bordkanten, med gafler til venstre og knive og skeer til højre. Glas placeres ofte over knivene. Brug fx. stofservietter for et mere elegant udtryk. Fold dem kreativt eller brug evt. servietringe for et ekstra touch. Tilføj gerne personlige detaljer som navnekort eller små buketter, macarons eller gaver til gæsterne – Det får gæsterne til at føle sig særligt velkomne. Sørg for at der er en god belysning, ikke for skarpt dog. Stearinlys eller små lyskæder kan skabe en hyggelig og varm atmosfære. Sørg for, at borddækningen er praktisk og funktionel. Der skal være plads nok til maden, og gæsterne skal kunne nå deres glas og bestik uden besvær.
Læs om bryllups borddækning her.