Luksustelte

HAVEBRYLLUP I ELEGANT TELT MED TOPPE

I Tisvilde blev der afholdt et havebryllup i elegant telt med toppe i en privat have. Vores mastetelt 10×15 m. stod smukt på græsset – hvor kunden havde booket et smukt trægulv et andet sted, hvorpå der var lagt smukke mellemøstlige tæpper som virkelig skabte en skøn stemning. Langbordene stod i forskellige retninger – hvilket gav god stemning mellem gæsterne. Gæsterne sad ved de klassiske cross back chairs passede smukt ind og gav virkelig prikken over iét på stilen. I den ene ende at teltet stod 3x barmoduler i en halvmåne – herfra kunne gæsterne bestille lækre skønne drinks, både med og uden alkohol. I toppen af teltet hang vores diskokugle – som især giver stemning hen ad aftenen – mod teltets dug. Hele arrangementet var gennemført i bohome stil – med naturlige nueancer, hvor fx. menuen blev præsenteret smukt og enkelt på råt genbrugspapir.

bryllupstelt-til-teltfest

BESKRIVELSE

Mastetelt 10×15 m.

 

Med plads til 74 personer
Bryllups-arrangement i have i Tisvilde

 

•  Mastetelt 10x15m.

•  Klassiske lyskæder

•  Langborde

•  74x Cross Back Chairs

•  Hynder

•  Diskokugle

•  Halvmånebar (3x barmoduler)

•  Varmekanon

OBS. Trægulvet er lejet i et andet firma – vi ved desværre ikke hvor.

 

 Blomster & Service: Ukendt

Fotograf: Storybookstudio

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

GÆSTEBOG TIL BRYLLUP

En gæstebog til et bryllup er en traditionel og sentimental måde for bryllupsgæster at efterlade beskeder, gode ønsker og minder til brudeparret. Der er flere typer af gæstebøger, den traditionelle – en klassisk bog med blanke sider eller linjerede sider, hvor gæsterne kan skrive deres beskeder. En foto-gæstebog, hvor gæsterne kan indsætte polaroidbilleder af sig selv og skrive en besked ved siden af. Der kan være en fotostation med kamera og rekvisitter til sjove billeder. 

En lidt utraditionel gæstebog kan fx. også være et fingeraftryks-træ, som er et stort billede af et træ, hvor gæsterne sætter deres fingeraftryk som “blade” og skriver deres navn ved siden af. Dette kan udvikle sig til at blive et kunstværk, som brudeparret kan hænge op i deres hjem. Postkort kan også være sjove at modtage – her skriver gæsterne deres beskeder på et postkort, som brudeparret senere kan få tilsendt. Disse kan være en sjov måde at modtage hilsener på i de første uger efter brylluppet.

Placeringen af gæstebogen – skal helst være et centralt sted ved brylluppet – et sted gæsterne går forbi tit, kan se – sådan så de kan blive opmuntret til at skrive noget.
Opbevaring af gæstebogen skal være et sikkert sted, hvor den kan bevares for eftertiden. Overvej at få den digitaliseret som en backup. Gæstebogen kan vises frem i hjemmet som en mindeværdig del af brylluppet, enten på en boghylde eller som en del af en ramme, hvis det er et kunstværk.