Luksustelte

ELEGANT KLASSISK BRYLLUP I MASTETELT

Stort klassisk bryllup i Sverige / Skåne – med vores mastetelt 14x26m. Teltet dannede rammen for et helt igennem fantastisk bryllup – hvor alt spillede. Brylluppet var til ca. 200 siddende gæster ved langborde, med de smukke klassiske cross bach chairs omkring. Bordene var langborde og var dækket med hvide og råhvide farver – rundt på bordene var der fine små enkle buketter med hvide blomster og grønt. Servicen var krystal glas og hvide tallerkner. Omkring de tre høje midter master / stolper var der sat lange grene med få smukke blade – som fik det til at ligne at det var træer inde i teltet. En utrolig enkel og elegang måde at pynte midten op på. Teltet var sat op på brudeparrets families gård – hvor også vielsen skete udenfor under et smukt stort træ. Brudeparrets familie er både fransk og svensk – hvilket selve brylluppet bar præg af med både svenske og franske traditioner. I telte var der plads til vores halvrunde bar (3 stk. barmoduler) – samt et område til et band der spillede natten lang. 

stort-bryllupstelt-i-sverige

BESKRIVELSE

MASTETELT 14 x 26 M.

 

Opdækning til 200 personer
Bryllup, Sverige

•  14×26 m Mastetelt  modulgulv

•  Modulgulv

•  Klassiske lyskæder

•  3x barmoduler

Fotograf  Clara Mortensen Wedding
Blomsterkreationer Blomsterstallet
Bryllupskoordinator & Deko J.A Wedding

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

DEN KLASSISKE BRYLLUPSSTIL

Den klassiske bryllupsstil er tidløs og elegant, ofte karakteriseret ved formelle og traditionelle elementer. Farverne er oftest de traditionelle – hvid, elfenben, champagne, og pasteller. Disse farver skaber en luksuriøs og sofistikeret atmosfære. Brudekjolen er normalt lang, ofte med blonder eller silke, og kan have ærmer eller være ærmeløs afhængigt af personlige præferencer og årstid. Hvis der er brudepiger, er de ofte i kjoler – typisk samme farver og stil som brudekjolen. Blomsterdekorationerne er generelt klassiske og fyldige, med blomster som roser, pæoner, liljer mfl. og de er typisk arrangeret i runde buketter eller i centrale steder på borde og i rum.

Klassiske bryllupper afholdes ofte i kirker, historiske bygninger, elegante hoteller eller store smukke telte som dem hos Luksustelte. Borddækningen er ofte formel med hvide eller elfenbensfarvede duge, krystalglas og sølvbestik. Stilfulde detaljer som stearinlys eller blomsterdekorationer kan tilføje en ekstra elegance. Musikken er ofte klassisk eller jazz, enten live eller via en playliste. Bryllupskagen er traditionelt flere etager høj og kan være dekoreret med blomster, perler eller et simpelt bånd, passende til resten af bryllupstemaet. Invitationsdesignet er ofte formelt og klassisk med elegant typografi og papirkvalitet. Farveskemaet og designet kan matche resten af bryllupstemaet.