Luksustelte

ELEGANT BRYLLUP I MASTETELT

Midt i Frederiksberg Have ligger de historiske bygninger Fasangården. Gården blev oprindeligt bygget i 1682 som en del af Frederiksberg Slotspark. Bygningen blev brugt som en jagtpavillon og et sted til opdræt af fasaner – deraf navnet. Bygningen er et godt eksempel på barok arkitektur, og den har gennemgået flere renoveringer og ombygninger gennem årene for at bevare sin historiske charme og strukturelle integritet.
I dag bruges bygningen til kulturelle og sociale arrangementer samt som café og restaurant. Yderligere lejer de vores smukke Mastetelte – til smukke elegante bryllupper på udvalgte datoer hvert år. Masteteltet er vores 10x15m. Dette indeholdt her 9x runde borde med de smukke elegante cross back chairs omkring. Gæstelisten var ca. 72 gæster. På bordene stod en smuk blomsterdekoration – som var lavet af A Table Story. Denne var i de klassiske lyse hvide, rosa og råhvide nuancer. Ved indgangen var der placeret en planche – hvor gæsterne kunne se hvor de skulle sidde.

smukt-klassisk-bryllup-i-telt

BESKRIVELSE

Mastetelt 10×15 m.

 

Med plads til 72 personer
Bryllups-arrangement ved Fasangården i Frederiksberg Have

 

•  Mastetelt 10x15m.

•  Klassiske lyskæder

•  9x Runde borde

•  72x Cross Back Chairs

•  Modulgulv

•  Varmekanon

 

Service: Fasangården

Blomster: A Table Story

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

BRYLLUP I TELT VED POPULÆRE RESTAURANTER

Det smarte ved at leje et telt der kan stå ved en populær restaurant er at madens kvalitet og friskhed er helt i top. Vi har gennem tiden haft sat telte op i sådan et setup flere gange, fx. som her på Fasangården, Falsled Kro på Sydfyn – hvor vi satte vores Ø14 Mastetelt op, Vejerø Resort – hvor 2x stratus tipier står og vores Mastetelt foran Kokkedal Slot – Copenhagen i Nordsjælland.

Ved at være tæt på en fornem restaurant, sikrer man adgang til professionelle køkkenfaciliteter, hvilket sikrer frisk og kvalitetsmad. Personalet kan nemt servere retterne, og der er adgang til toiletter. Når festen er tæt på en restaurant, reduceres behovet for at transportere mad, drikkevarer, og andet udstyr til en fjern lokation. Restauranten kan også tilbyde servicepersonale, der kan hjælpe med opsætning, servering, og oprydning. Professionel service fra erfarne tjenere og bartendere, højner oplevelsen for gæsterne.
Restauranten kan ofte tilbyde skræddersyede løsninger for teltet, såsom specielle menuer, drikkepakker, og dekorationsmuligheder, som passer perfekt til dit arrangement. Et telt ved en lækker restaurant giver mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener: den professionelle service og kvalitetsmad fra restauranten, samt den fleksibilitet og unikke atmosfære, som et telt kan tilbyde.