Luksustelte

Romantik i telt foran slot

Romantik i telt foran slot – vores smukke Mastetelt Ø10m pyntede ved Kokkedal Slot Copenhagen til deres Bryllupsmesse. Her kunne alle ved messen komme ud og mærke den unikke stemning der netop er i de flotte mastetelte med de majestætiske toppe, det råhvide lærred og massive rå stolper i træ. I dette Ø10m. mastetelt er der 78,5 kvm. og dets max højde er på 5,8 m. Teltet har 1 midterstolpe og det har påmønstrede sider hele vejen rundt – hvoraf 50% beklædes med dug & 50% med vindue. Teltet er perfekt til et fest der skal rumme op til omkring 40 gæster. Indgangshøjden er på 2,3 m. I teltet kan man både bruge vores smukke fine runde borde eller vores træborde – alt efter hvilken slags opdækning man ønsker til sin fest. Alt efter gæste antallet kan der stå en bar med 1-2 moduler. I toppen af Masteteltets midte hang der en blomsterkrans (dekoring) ned – som her var en skøn grøn krans. Denne kan også pyntes med diverse blomster i alle slags farver – alt efter det tema der vælges til festen.

romantik-i-telt-foran-slot

BESKRIVELSE

MASTETELT Ø10 M – VED SLOT

 

Bryllupsmesse ved Kokkedal Slot Copenhagen, Nordsjælland

•  1x Mastetelt Ø10 m. inkl. modulgulv

•  Klassiske Lyskæde

•  Runde borde

Cross Back Chairs inkl. hynder

•  Dekoring Ø200

  Halvrund bar (2 moduler)

•  Varmekanon

 

Venue: Kokkedal Slot Copenhagen
Blomster: A Table Story & Ulrik John Blomster
Service: Kokkedal Slot Copenhagen
Fotograf: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTE PÅ SMUKKE STEDER / VENUES

Vi kan som udgangspunkt sætte vores telte op de fleste steder. Ønsker I foran et slot, som dette Mastetelt Ø 10m stod – kan det også lade sig gøre. I skal kontakte venue stedet – hvorpå I kan arrangere med dem om dato og andre praktiske ting – hvorpå I så kontakter os – og så planlægger vi det sammen udfra hvad I ønsker. Der er flere venuen under Lokationer her på siden.
Vores telte passer også ind i mange haver, ved sommerhusgrunde nær fjorde, havet, skov eller eng – som det også kan ses i vores galleri.
Her ses flere arrangementer som bryllupper, fx. Elegant pynt til bryllup i telt, Efterårs kobberbryllup, Sensommer teltfest ved vandet mfl.
Vi sætter telte op og yder en tryg service og er med jer hele vejen fra start til slut på jeres bestilling og arrangement.
Vores telte kan lejes og benyttes til alle slags arrangementer – om det er et bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup – barnedåb, runde fødselsdage, konfirmationer, studenterfester – alle slags familie anledninger – samt firmaevents ect.
Vi får jævnligt spørgsmål om vores telte kun kan lejes i udesæsonen – sen forår, sommer og tidlig efterår – her er svaret nej. Dette arrangement er et tydeligt eksempel på at der sagtens kan arrangeres fest uden for sæsonen – hvis man blot tager lidt forbehold – som at have lidt tæpper og varmekanoner – og sørge for at indgangen ikke står åben for længe ad gangen.