Luksustelte

KRAVLENDE SOMMERFLORA

Fantastisk havebryllup med grøn stemning.
Julie & Hiba havde dekoreret teltpælene med kravlende efeu ned vores lyskæder –
hvilket gav omgivelserne et ekstra naturligt touch. Det gav en god stemning på en utrolig enkelt & elegant måde.
Teltfesten blev afholdt i en have med en stratus tipi med en tilkobling af en cirrus tipi. Inde i teltene var der lagt vores modulgulv – sådan så der er et stabilt underlag – så alle gæsterne kan bevæge sig rundt sikkert. Ovenpå gulvet var placeret i alt 10 tipiborde med bænke omkring. På bænkene var der lagt renskind, som både er smukt – men heldigvis også praktisk for at gøre gæsternes mere bekvemme. I midten af tipierne stod et gasbålsted – som samlede gæsterne på en fin måde. Servicen og blomsterne var utroligt fint placeret med naturlige farver.
Til arrangementet havde brudeparret også en Horseboxbar – Joey – som er en hjemmelavet selvbetjeningsbar. Barvognen er indrettet, så den nemt kan benyttes som en unik bar med enten drinksdispensere – eller med et fyldt køleskab af yndlingscocktailen.

groent-naturbryllup-luksustelte1

BESKRIVELSE

Stratus m/Cirrus tilkobling


Opdækning til 60 personer
Havebryllup på Sjælland – Sommer 2018

 

•  1 x Stratus-tipi & Cirrus tilkobling

•  10 x Tipi borde, 18 x Tipi-bænke inkl. renskind

•  Klap stole

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  Gasbålsted inkl. gas

•  Joey – Selvbetjenings Horseboxbar

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

KRAVLENDE HEDERA (VEDBEND / EFEU) TIL TELTFEST

Mange der holder teltfester – ønsker at bevare outdoor looket med naturlig pynt.
Vil man fx. have grønne planter snoende rundt om de rå træstolper der er i vores telte. Kan vi anbefale en type af planter:
– Hedera, almindeligvis kendt som vedbend eller efeu, er en slægt af stedsegrønne, klatrende eller krybende planter. Der er omkring 15 til 20 arter inden for slægten, og de er kendt for deres karakteristiske blade og evne til at klatre op ad vertikale overflader og klæbe dertil.
Bladene på vedbend har karakteristiske trekantede eller femlobede blade, der varierer i størrelse afhængigt af arten. Bladene er ofte mørkegrønne, men nogle arter har også varianter med forskellig farve. Vedbend er klatrende planter, der kan klamre sig til overflader ved hjælp af rødder eller sugekopper. Vedbend producerer også små blomster i klynger, og nogle gange kan de være ret ubemærkelsesværdige. Vedbend er generelt hårdføre planter og kan trives i forskellige jordtyper og lysforhold. Vedbend har haft en symbolsk betydning i forskellige kulturer og gennem tidens historie. Det er blevet forbundet med evigt liv og overlevelse, og det har haft en plads i mytologi og legender.
Mens vedbend har mange dekorative og landskabsmæssige anvendelser, er det vigtigt at håndtere dem omhyggeligt, især i områder, hvor de kan blive invasive. Nogle regioner betragter visse typer vedbend som invasive planter, der kan true lokale økosystemer.
OBS. Planterne producerer også bær, der indeholder frø. Bærrene kan også være giftige for mennesker og bør undgås.