Luksustelte

EFTERÅRS KOBBERBRYLLUP

Et ægtepar ønskede at gøre noget ekstra ud af deres kobberbryllup for deres venner og familie. De ønskede en rigtig dansefest, både med live musik og DJ til langt ud på natten. Selvom kalender sagde oktober, kunne efteråret ikke holde dem tilbage for at holde det i et telt i egen have. Udover en dansefest, ønskede de at starte festen med en hyggelig lounge stemning, hvilket var muligt med 4 store smukke chesterfields sofaer, samt smukke og stemningsfyldte gulvtæpper og træer spredt rundt i masteteltet. Derudover var der sat 3 tipi borde og bænke sæt op i den ene ende af teltet.
Ved festen havde parret lejet en foodtruck fra Behovpizza, der serverede friske pizzaer – samt lejet en toiletvogn, som stod tæt på, så de kunne holde fest og privat hjem adskildt. Mellem de to vogne og teltet var der lavet et fint lille ude område, der blev samlet med lyskæder. Baren stod langs siden i teltet, hvilket gav plads til dansegulv midt i teltet. Baren var fra One Bar Group.

kobberbryllup-i-mastetelt

BESKRIVELSE

MASTETELT 10 X 15 M.


Kobberbryllup til 65 personer
Privat have, nær Roskilde

 10×15 m Mastetelt m/vimpler
•  Klassiske lyskæder
•  3 x Tipi borde m/ 6 x Træ bænke inkl. renskind
•  3x Varmekanoner
•  modulgulv

Bar & Personale:
One Bar Group

Lounge fra:
Event Rental

Chesterfield sofaer – Sofaborde – Puffer – Højtalevæg – Koskind – Gulvtæpper – Træer – Ståltaburetter

Pizzavogn:
Behov Pizza

Blomster:
Holly Flower Studio

Live musik fra:
We entertain

DJ:
Festgaranti

Underholdning:
Træstup til at slå søm i – parrets eget

Klik på galleriet nedenfor

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

KOBBERBRYLLUP I TELT

Kobberbryllup er et ægteskabsjubilæum når et ægtepar har været gift i 12,5 år. Navnet *kobberbryllup* stammer formentlig fra kobberets holdbarhed og styrke, hvilket symboliserer det stærke og holdbare bånd, ægteparret har opbygget i løbet af de første 12,5 år af deres ægteskab.
I Danmark fejrer nogen kobberbrylluppet – og derudover er der 25 år (Sølvbryllup), 50 år (Guldbryllup) eller 60 år (Diamantbryllup).
Fejringen af kobberbrylluppet er individuelt, og ligemeget måden – er det men det en anerkendelse af parrets kærlighed og engagement gennem årene.
En måde at gøre det på er en stor dansefest for ens familie og venner. Dette kan bl.a. ske med at sætte et telt op i haven. Alt efter om der skal være middag eller lounge stemning – er telte en perfekt løsning.
Andre måder det kan fejres på er en romantisk middag på en favoritrestaurant, en weekendtur eller en kort ferie sammen for at tilbringe kvalitetstid og nyde hinandens selskab. Nogle par vælger at forny deres ægteskabsløfter som en symbolsk gestus for at styrke deres forhold. Par kan også vælge at markere dagen med kunst til fælles bolig eller renovere hjemmet.
Hvis parret går efter en fejring i telt – skal festen passe til jer som par.
Dette kan vi hjælpe med at finde ud af. Vi lytter til jeres drømme og fælles skaber vi de bedste rammer til jeres specielle dag.