Luksustelte

ELEGANT PYNT TIL BRYLLUP I TELT

Elegant pynt til bryllup i telt – hvor billeder | fotografier hænger som pynt langs teltdugen i et af vores store mastetelte. Billederne er af brudeparret – samt familie og venner – hvor de på forskellige tider livet igennem har været samme med den ene eller den – eller begge af bryllupsparret. Dette er en god måde at mindes en masse dejlige oplevelser på. Det skaber mange snakke og spørgsmål – hvilket er en god måde at få gang i bryllupsfesten på.
Udover at billederne er et samlingspunkt – skaber de liv i teltet – der er masser af farve og stemning. Bordene var pyntet med service fra Tablesetting – det var hvide tallerkener med smukt guld bestik. Glassene var gennemsigtige – med en snert af varm beige. På bordene og ikke mindst den smuk dekoreret blomsterkrans var lavet af Holly Flower Studio. Den oversize blomsterring var blikfang for hele opsætningen og skabte en skøn stemning – sammen med de farverige sommerbuketter på langbordene. Bordenen var vores tipiborde, hvortil der var cross back chairs med hynder på – som giver gæsterne komfort til at kunne sidde i mange timer.
Brylluppets lokation var på den smukke Enebærgården som ligger smukt ved Nykøbing Sjælland.

 

pynt-bryllupstelt

BESKRIVELSE

MASTETELT 10×22 M – MED SMUK BRYLLUPSPYNT

 

Bryllup til 80 personer
Mastetelt 10×22 m. ved Enebærgården ved Nykøbing Sjælland

 

•  1x Mastetelt 10×22 m. m/vimpler inkl. gulvtæpper & dansegulv

•  Klassiske Lyskæder & Diskokugle

•  15x Tipi borde

•  80x Cross Back Chairs inkl. hynder

•  Dekoring Ø200

GulvtæpperDansegulv

  Halvrund bar (2 moduler)

•  2x Varmekanon

 

Venue: Enebærgården
Blomster: Holly Studio Flowers
Service: Tablesetting
Fotograf: Storybook Studio

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

PYNT TIL BRYLLUP

Pynt til et bryllup spiller en vigtig rolle til at skabe den ønskede stemning og atmosfære for den store dag.
Blomster er ofte en klassisk og elegant spiller til alle bryllup. Her kan man bruge blomsterbuer, blomsterdekorationer på borde, blomsterarrangementer langs gangen og ikke mindst hængende fra loftet i en blomsterkrans eller ned langs væggene – fx. tørre buketter som i dette galleri.
Blomster, enten i vaser eller som dekorationer står ofte rundt på bryllupsbordene. De kan stå og matche med stearinlys eller andre dekorative elementer. Stearinlys giver en romantisk stemning, og de kan stå i lysestager, være fyrfadslys eller hængende ned fra loftet – som ved dette dekohjul. Lejer du telte hos Luksustelte hænger vi ofte lyskæder op – disse giver en magisk og festlig atmosfære. De hænger ned fra toppen – og helt ned til gulvet i tipien og ned langs kanterne i masteteltene. Ved bryllupper kan det være smart og praktisk at have et velkomstskilt, bordplaner eller dagsplan. Dette kan være en personlig og kreativ måde at byde gæsterne velkommen på. Rundt i teltet balloner en nem måde at give extra pynt på – fx. som indgang som i dette galleri.
Har man en smuk bryllupskage – kan den også være en dekoration i sig selv – sammen med andre personlige pynte ting, som grene – sten som især passer ind i teltuniverset.